Aktywne Wpisy
Lewusx +55
mickpl +297
"Kredyt na start może zostać uchwalony po wyborach prezydenckich" - XD
Powodzonka. Branża może czekać, ale z pewnością nie tyle. Styczeń albo r--ź, takie jest moje zapatrywanie w tym temacie.
#nieruchomosci
Powodzonka. Branża może czekać, ale z pewnością nie tyle. Styczeń albo r--ź, takie jest moje zapatrywanie w tym temacie.
#nieruchomosci
Coś mi się pod zebrem o------o. Na początku bolało. Jakbym po prostu krzywo siedział, ale im bliżej wieczora tym gorzej. Jak się położyłem to przy oddychaniu bolało tak ze ciężko oddychać. Usunąłem dopiero po 5 na chwilę.
Ale i tak n--------a tak ze ciężko sapac, nie mówiąc już o zasmianiu się.
Dotykając zebra niby nie boli.
Czy to rak i umrę? Ratujcie (╯︵╰,)
#zdrowie #medycyna #pomocy #mirkolekarz
I liczyłem na jakąś poważna odpowiedź kutasiarze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wczoraj się zaczęło, ale na początku myślałem że to od złego siedzenia, bo jak jade samochodem w trasie to też czasami mnie boli podobnie pod żebrem.
No i to właśnie dziwne uczucie, bo dałbym sobie rękę uciąć, że to żebra mnie bolą. Ale tylko w jednym miejscu jak naciskam to boli
Może to być też odma samoistna. Jaką masz budowę ciała?
Ale chyba powoli przechodzi samo z siebie. Zobaczę rano jak się będę czuł. i czy będzie bolało przy leżeniu
Hehe, jak ja, tyle że centymetr niższy jesteś. Przy takiej budowie ciągle może być odma, ale bez zbadania g---o można powiedzieć. Najprawdopodobniej nerwoból, ale tego nie można wykluczyć. W każdym razie skoro przechodzi to chyba nie ma sprawy. Daj znać co rano.