Aktywne Wpisy

Zoyav +38
może i jestem #atencyjnyrozowypasek, ale gdzieś muszę się wyżalić, a gdzie jak nie na wykopie?
rok temu tego dnia płakałam (dosłownie) że szczęścia, dzisiaj płaczę ze smutku
(link do wpisu sprzed roku)
byłam debilem, że w tym roku razem z innymi osobami w pracy dokładałam się do durnych prezentów urodzinowych typu wódka bols + czekoladki (dla dwóch osób w marcu i dla jednej w lipcu), do tego jeszcze dla
rok temu tego dnia płakałam (dosłownie) że szczęścia, dzisiaj płaczę ze smutku
(link do wpisu sprzed roku)
byłam debilem, że w tym roku razem z innymi osobami w pracy dokładałam się do durnych prezentów urodzinowych typu wódka bols + czekoladki (dla dwóch osób w marcu i dla jednej w lipcu), do tego jeszcze dla

dwa__fartuchy +55
Kiedy od początku miesiąca musisz powtarzać matkom, że wypisanie strepsilsu na recepcie nie sprawi, że dziecko dostanie go za darmo, to pozostaje jedynie się uśmiechnąć (。◕‿‿◕。)
A jeszcze od jutra zmiany w realizacji recept - zapomnijcie o wykupieniu zapasu na dłużej niż 4 miesiące ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#dwafartuchywaptece #medycyna #zdrowie #lekarz #apteka #farmacja #prawo #polska
A jeszcze od jutra zmiany w realizacji recept - zapomnijcie o wykupieniu zapasu na dłużej niż 4 miesiące ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#dwafartuchywaptece #medycyna #zdrowie #lekarz #apteka #farmacja #prawo #polska

14 kwietnia 2013 przebiegłem swój pierwszy i jak narazie ostatni maraton w Łodzi z czasem 3:50:47. 3 di po tym jak urodziła się moja córeczka :) około roku oczywiście się przygotowywałem. ale po marataonie coraz rzadziej już biegałem i pare kg już przybyło :)..teraz jak się zbiore raz w tygodniu to jest dobrze. a pomyśleć, że przed maratonem przebiegałem ok. 50 km w tygodniu.
dodam jeszcze, że jak zacząłem biegać zrzuciłem jakieś 14 kg. ludzie pytali, czy nie jestem chory...aż wtedy zrobiłem sobie badanie krwi bo już sam miałem wątpliwości (jak każdy zadaje to pytanie to zaczynasz w to wierzyć :))oczywiście było wszystko ok.
#chwalesie #biegajzwykopem #bieganie #endomondo