Aktywne Wpisy
Operator_imadla +45
Za kilka minut będzie dzień moich 36 urodzin. Szczerze mówiąc jak byłem nastolatkiem myslalem ze będę kimś, prawda jest taka ze nie jestem zadowolony z mojego dorosłego życia. Niewiele osiągnąłem. Jedyne z czego jestem zadowolony to z tego że staram się pomagać ludziom, chcę żeby rodzina i przyjaciele mogli na mnie liczyć. Mam nadzieję że nie wyrządziłem krzywdy zbyt wielu ludziom. 36 lat to u mnie napewno ponad połowa życia, przez ostatnie

Też macie tak, że im starsi jesteście, tym bardziej przeżywacie jakieś ludzkie dramaty w filmach/serialach/grach? Kiedyś jak coś oglądałem, to miałem raczej wywalone, a teraz momentami się dosyć mocno przejmuję. Może to przez zwielokrotnienie i poznanie różnego rodzaju doświadczeń życiowych...
#pytanie
#pytanie

witaj, tutaj Dobry Duch Mirko. Jestem twoim jedynym przewodnikiem. Widze, ze niedawno sie zarejestrowales na wykopie? Swietnie sie sklada. wiem ze poczatki na wykopie, szczegolnie na mirko sa stresujace. Ja ci wskaze droge, ktora poprowadzi cie do mentalnej harmonii ♫•¨•.¸¸❤Dobry duch mirko¸¸.•¨•♫ przemawia: