Aktywne Wpisy

moll +66
Podejście nr 2 do jajek sadzonych na patelni ze stali nierdzewnej. Przy poprzednim trochę za słabo rozgrzana patelnia, potem minimalnie zbyt wysoka moc pod jajkami, przez co też szybciej musiałam zdejmować, bo się za mocno zjarały.
Czy przywarło? Oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż nie wszystko, jakieś 70%, a reszta nawet polubownie zeszła. Na szczęście przywarło na tyle "dobrze", że wystarczyło odmoczyć
Dlatego dzisiaj podejście nr 2!
#
Czy przywarło? Oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż nie wszystko, jakieś 70%, a reszta nawet polubownie zeszła. Na szczęście przywarło na tyle "dobrze", że wystarczyło odmoczyć
Dlatego dzisiaj podejście nr 2!
#
źródło: 1000018178
Pobierz
ArchetypT +99
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Stoimy sobie w korku z moją żoną, ja już z nudów tak lekko sobie gaz dodaje mając cały czas wciśnięte sprzęgło (to ważne dla całej historii).
Nagle mój #rozowypasek z taką konsternacją na twarzy, odwraca głowę w moją stronę i się pyta:
-Dlaczego jak dodajesz gaz to nie jedziesz?
-yyyy.. Bo mam wciśnięte sprzęgło?
-No ale przecież nie naciskasz hamulca, a dodajesz gaz, to samochód powinien ruszyć.
-Nigdy nie zauważyłaś, że możesz dodawać gaz z włączonym sprzęgłem i nie odjedziesz?
-Nigdy się z tym nie spotkałam.
-No przecież czasami nawet przez przypadek doda się za dużo gazu nie popuszczając sprzęgła i jakos nie jedziesz.
-Nigdy mi się coś takiego nie zdarzyło..
Tak dodam, że ma prawko od 4 lat.
#heheszki #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #truestory
Mnóstwo jest różnych artykułów na ten temat:
Pozostało jeszcze ~8 milionów kobiet, które mają prawo jazdy ;-).
Szacunek dla @kanclerz_krolestwa_paprotnikow: , że normalnie przyjmuje rady, ale dużo kobiet inaczej reaguje ;)
@kajbel: Dobre! :D Całe szczęście, że mój różowy ogarnia jazdę samochodem.
@floyd5: Lepiej stać na luzie, niż z wciśniętym sprzęgłem.