Aktywne Wpisy

Ytarka +72
Jeden rabin powie tak, drugi rabin dostanie padaczki a ja Wam powiem, że ten przedpokój nigdy nie czuł się lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°) i jeszcze krzesełko se machnęłam do kompletu. #czujedobrzeczlowiek
#pierdytarke
#chwalesie #art #tworczoscwlasna #mieszkanie #rysujzwykopem
#pierdytarke
#chwalesie #art #tworczoscwlasna #mieszkanie #rysujzwykopem
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
JudzinStouner +403
Co moi starzy odp…dalają dzisiaj to ja nawet nie. W kurniku zamieszkały szczury, więc stary wymyślił, że je wydusi. Wyganiają kury na zewnatrz, uszczelnił wszystkie dziury, zrobił rurę do traktora i ma zamiar je otruć spalinami xDDD
#rolnictwo #dziendobry #c---------------a
#rolnictwo #dziendobry #c---------------a

Szybszy niż iphone. Tańszy niż iphone.
Do WP nawet nie będę porównywał, bo nawet jeżeli szybkością jakaś lumia mu dorówna to możliwościami idącymi za ogromem, dopracowaniem, funkcjonalnością i różnorodnością aplikacji nie będzie z androidem w stanie się równać.
Jeżeli ktoś uważa inaczej niech napisze o tym, z chęcią sprawdzę go do parteru. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS. Nie jestem hejterem WP. W tańszych urządzeniach dla pewnej grupy lumia jest lepsza niż android.
#nexus5 #nexus4 #nexus #nexus7 #android #ios #windowsphone
A ile ci bateria trzyma?
Dzień na czuwaniu albo 4 na wyświetlaczu to nie jest tragedia? W praktyce przy takiej baterii telefon przestaje być mobilny. Bawiłem się kiedyś N5 przez jeden dzień i myślałem że to jakiś wadliwy egzemplarz że tak krótko trzyma.
Przy G2 Nexus jest słaby #takaprawda
Nie jest to różnica 20%. Przy w miarę normalnym użytkowaniu smsy/rozmowy/sprawdzenie maila potrafi nawet i trzy dni wytrzymać.
a brak slota to jednak wada. widzę po swojej motoroli.
Nie mogę się doczekać Androida L i oficjalnego przejścia na ART.
@localh0st: da się używać na oficjalnym 4.4 art?