Aktywne Wpisy

Runaway28 +18
#przegryw Wiecie co jest najgorsze w fizycznej pracy? Nie to że sama w sobie jest fizyczna ( zależy też od stopnia jak bardzo ciężka nie jest), a to że po niej kompletnie nie chce się niczego, często jedyne na co mam ochote to cos obejrzeć polurkować tag i iść spać. Czasami próbuję coś robić nawet po ciężkim dniu w pracy, jakoś się rozwijać, jednak nie dam rady ani fizycznie ani psychicznie.( ͡

Czemu wy jeszcze nie śpicie

Szybszy niż iphone. Tańszy niż iphone.
Do WP nawet nie będę porównywał, bo nawet jeżeli szybkością jakaś lumia mu dorówna to możliwościami idącymi za ogromem, dopracowaniem, funkcjonalnością i różnorodnością aplikacji nie będzie z androidem w stanie się równać.
Jeżeli ktoś uważa inaczej niech napisze o tym, z chęcią sprawdzę go do parteru. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS. Nie jestem hejterem WP. W tańszych urządzeniach dla pewnej grupy lumia jest lepsza niż android.
#nexus5 #nexus4 #nexus #nexus7 #android #ios #windowsphone
@paaszczaktaxi: @Zeroize: Jaka jest jego wada oprócz nazwy? iOS gdyby otworzył sie na innych producentów tez by chodzil jak gówno na tanich smartphonach
@Wirtuoz: Android xD
No i to bezcenne uczucie gdy z powodu tego, że ktoś zadzwonił system się zawiesił. W przypadku pracy taksówkarza mała stabilność systemu dyskwalifikuje ten system, aczkolwiek dla kogoś kto lubi
@paaszczaktaxi: faktycznie dla kogoś kto wymaga 100% niezawodności iOS może być lepszy, ja lubię grzebać w telefonie dlatego nie widze dla siebie innego wyjscia niz andoid
Nie bronie ios bo to gówno.
@lambda: porównanie szybkosci systemów, praktycznego czasu oczekiwania w przyapdku androida i iOS, ot co
Co do braku słowa na Micro SD. Dla jednych to wada dla innych nie. Muzyka - deezer, filmów kilka można śmiało wgrać w full HD nawet i