Aktywne Wpisy

MonazoPL +88
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz
thority +179

![Need for Speed: Most Wanted | Historia NFS #9 [ARHN.EU]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/ab19792bebcd9b2fc9ed1202381d41fdc01a7736e0fdb038401678a2f3efcd28,q80.jpg)

1. Pójdę sobie do punktu sprzedaży na Dworcu Głównym.
2. Wyrobię kartę miejską.
3. Kupię bilet 5 miesięczny i "przeleję" na kartę?
Ponadto drugie pytanie. Czy bez kłopotu będę mógł jeździć na razie na ważnej legitymacji szkolnej do czasu gdy dostanę swoją legitymację studencką?
#pytanie
Oo, dokładnie, na okaziciela od reki na miejscu. Świetnie :).
@Tajemniczy_Czlowiek:
Nie wyrzucą, a studia już mi się podobają, więc warto :).
Później możesz sobie ładować tradycyjnie w okienku lub wygodniej przez internet (jednak taki semestralny 4 lub 5 miesięczny kupisz tylko dla jednego organizatora, jeśli będziesz chciał korzystać z SKM, to przez internet maksymalnie miesięczny kupisz).
Jak masz jakieś pytania, to wal śmiało, 5 lat jeździłam wszystkim po Trójmieście ;F
To + zdjęcie to chyba do imiennego, a nie na okaziciela, nie? Czy chodzi ci o wniosek o przelewanie na legitymację? Kupić chciałem na ZTM Gdańsk, bo tylko tego potrzebuje.
No i minusem biletu na okaziciela jest to, że jak go zapomnisz i dostaniesz mandat, to nie możesz się odwoływać :P
Edit: o, @Strigiformes: rozjaśnił, też mi się tak wydawało :)
Yhm, w takim razie niedobrze, bo zdjęć nie mam. Dobra, poproszę, żeby mi mailem przysłali z domu i wywołam u jakiegoś fotografa. Znacie jakiegoś w okolicy polibudy? :D.
Dzięki bardzo, jutro to ogarnę :).
Dzięki, jak zlokalizuję, to tam mogę podejść.
@isomalta: Warto czekać, wygodne to jest bo jedna karta mniej w portfelu i pokazujesz jedną, zamiast dwóch.
@isomalta: Oszfuck, w sumie to właśnie mi uświadomiłaś, że i ja za pół roku będę musiał mimo wszystko wyrobić tę kartę :|