Aktywne Wpisy

Damianowski +4
Wczoraj dosłownie odkryłem Claude i się zakochałem w tym AI.
W końcu mogłem robić rzeczy za które nie musiałem płacić i czekać aż programista zrobi.
Wykupiłem wersję PRO.
Napisałem z nim przez 6h około 50% MVP mojego nowego portalu.
Tak się tym podjarałem dosłownie jak wtedy gdy podłączyli mi internet xD
W końcu mogłem robić rzeczy za które nie musiałem płacić i czekać aż programista zrobi.
Wykupiłem wersję PRO.
Napisałem z nim przez 6h około 50% MVP mojego nowego portalu.
Tak się tym podjarałem dosłownie jak wtedy gdy podłączyli mi internet xD

kaspil +17
Jezus, Maria, zjadłam dzisiaj pierwszy raz od 14 lat pizzę z Pizza Hut. Nie dość że ciasto było identyczne z tymi głęboko mrożonymi z supermarketów to jeszcze mała picka miała średnicę mojego telefonu. Do tego sosiwo czosnkowe kosztowało 4zł i było podane w pojemniczku o pojemności kieliszka do jajek. Dramat. #pizza #pizzahut
źródło: 1000030671
Pobierz

A może by tak wspólnie założyć serwis, na którym społeczność tego serwisu rzucałaby pomysłami na różne wynalazki usprawniające życie nam wszystkim. Wielokrotnie jest tak że przy jakiejś burzy mózgów ktoś nagle dostaje olśnienia i wymyśla coś o czym normalnie by nie pomyślał, a wszystko dzięki temu, że ktoś rzucił pozornie nic nie znaczące zdanie. Mogłyby być tam też poruszane kwestie rzeczy codziennego użytku, które już istnieją, a które w jakiś sposób można byłoby ulepszyć. Najciekawsze pomysły mogłyby być realizowane poprzez pozyskiwanie funduszy z Unii czy poprzez crowdfunding.