Aktywne Wpisy

RedBulik +956
źródło: temp_file3490251520936694563
Pobierz
dziadeq +201
Bawi mnie to wyparcie w sumie. Obecnie jak zarabiasz 10 000zł netto to nie stać Ciebie na kredyt na mieszkania. A przypomnę że 50% Polaków zarabia mniej niż 5000zł. Zarabiając 10k i więcej jest w top10% w Polsce pod względem zarobków i nie stać Ciebie na kredyt ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Więc to jest oczywiste, że czeka nas ostry zjazd i to jest kwestia do 12 miesięcy albo
Więc to jest oczywiste, że czeka nas ostry zjazd i to jest kwestia do 12 miesięcy albo

Mapa przedstawia relacje zagraniczne Izraela ze światem:
ciemny zielony - stosunki dyplomatyczne
jasny zielony - stosunki specjalne
łososiowy - zawieszone stosunki dyplomatyczne
czerwony - brak stosunków, dane państwo nie uznało Izraela
biały - brak wszelkich stosunków
Według danych z listopada 2006 roku 34 państwa na świecie nie utrzymywały formalnych kontaktów dyplomatycznych z Izraelem. Należały do nich:
Afryka: Algieria, Czad, Dżibuti, Gwinea, Komory, Libia, Mali, Maroko, Niger, Somalia, Sudan, Tunezja,
Ameryka: Kuba
Azja: Afganistan, Arabia Saudyjska, Bahrajn, Bangladesz, Bhutan, Brunei, Indonezja, Iran, Irak, Jemen, Katar, Korea Północna, Kuwejt, Liban, Malediwy, Malezja, Oman, Pakistan, Syria, Tajwan, Zjednoczone Emiraty Arabskie.
źródło: comment_fHYsjmWMM0o9zzkGk8y9dg9WUTQbJXmt.jpg
PobierzFajnie, Izrael nie utrzymuje kontaktów z morzami, oceanami i granicami państw... Poza tym tam jest beż a nie łososiowy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-różowy pasek
-"kolega z pakistanu"
czemu mnie to nie dziwi? Tak naprawdę to gdy tylko przeczytałem to wiedziałem bez patrzenia, że jesteś #rozowypasek
Wizje Polki - dajki, ktora nie docenia facetow z Polski?
To juz zbrodnia jest miec kolegow innych narodowosci?