Aktywne Wpisy

dariusz44 +1041
Mój ziomeczek z którym wychowałem się na jednej klatce 15 lat temu w wieku lat 30 zachorował na #schizofrenia. Od 5 lat jest w ośrodku opiekuńczym. Słaby jest z nim kontakt, żyje w swoim świecie . Jak jestem w okolicy to zawsze podrzucam mu zestaw z Maca i opowiadam co jest grane w świecie. Na tego Maca świecą mu się oczy, chociaż prawie nic nie mówi. Zawsze lubił fastfoody.
źródło: IMG_7963
Pobierz
PatrykPhoenix +64

#wykopgate20 #hejto
źródło: hujto
PobierzOni mają pewnie w dupie to co się tu dzieje, a przychodzi ktoś i robi im syf.
Po co?
https://www.hejto.pl/uzytkownik/Internetowy_Imigrant
Co do pisania non stop o wykopie też kłamstwo. W tej sytuacji to sprawa bez precendensu. Tworzenie setki tysięcy fałszywych kont to akurat sprawa dla prokuratury i nie tylko na hejto będa o tym jeszcze długo dyskutować :P
@szalony_bombardier: Jak nie ma, jak ty tam jesteś.
Z tym że większość z nich sama miała tu konto xD
Szkoda by było, gdyby oni też musieli szukać nowego portalu do shitpostowania itd ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@szalony_bombardier: tylko większość użytkowników tam w jednej karcie wykop a drugiej hejto
@szalony_bombardier: Przecież oni mają tam kompleks wykopu, codziennie jest wpis w gorących jak to tam dobrze nie jest w porównaniu do wykopu i lizanie się po jajkach XDD