Wpis z mikrobloga

@Pzanty Cieżko mi powiedziec ile ważyło wiadro pełne wody z którym czaiłem się na balkonie na któregoś ze znajomych,napewno wystarczająco żeby zrobić komuś krzywdę komuś na dole.Sam też pare razy zostałem trafiony z 2 piętra takim pociskiem.Sytłacja nie jest tutaj identyczna ale uważam że nie miałbym problemu stanąć na jej miejscu znając osobę która ma mnie oblać i wiedząc że nie ma 2 lewych rąk.
@Ekstravaganza: Dużo ludzi tak uważa. Jeden z takich brawurowych gości już nie żyje, a kiedy ze mną rozmawiał bardzo lubił się popisywać swoją bezmyślnością. Namalujcie mi coś pisakiem na czole, wysmarujcie czekoladą etc. Zginął, bo nie miał problemu ze skakaniem na główkę do wody.
@Loloman: Kolega nie potrafi na oko ocenić ciężaru sporego wiadra wypełnionego wodą. Być może nie potrafi też ocenić na oko siły samochodu jadącego autostradą oraz odległości od wybranego na przejście miejsca.

Miejmy nadzieję, że większość czasu spędza jednak przed komputerem.
@Lolman Może tak,może nie.Założyłem że gdyby mu chodziło o płytką wodę to by doprecyzował.

@Pzanty no #!$%@? mać serio #!$%@? się o to że nie powiedziałem ci w kg ile ważyło wiadro z wodą z którego oblewałem kolegów 10 lat temu ?I wysnułeś z tego jeszcze tak idiotyczne wnioski że nawet mi się nie chce komentować.