K.....K
K.....K
#oneplus #oneplusone #android @Adwin

Doszedł... ;)
44
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
adulski
@molokos: spytaj sie kolegi czy moge o cos sie jego spytac
3
gorush
@K3DK: brawo :D u mnie za to szkło na ekran i etui :D
2
K.....K
K.....K
1
localh0st
@K3DK: możesz napisać swoje spostrzeżenia? Jesteś w stanie porównać go do Nexusa 5?
1
m.....s
m.....s
@K3DK: http://www.aliexpress.com/store/product/in-Stock-Oneplus-One-phone-LTE-4G-FDD-5-5-1080-Full-HD-Qualcomm-Snapdragon-801/103919_1895546281.html

troszkę drożej niż na stronie, ale bez zapro, pewne źródło, mój kolega zamówił kurierem i czekał do tygodnia, przyszedł oneplus one a nie żadna cegła ;p
1
Piotrekp666
@K3DK: ico ico ico
0
inXe
@K3DK: Którędy zamawiałeś i ile czasu szedł (ʘ‿ʘ)?
0
Fajka
@K3DK: O jaaaa! Masz zapro? Będę mega zadowolony z niego! Oddam na mirko od razu!
0
K.....K
K.....K
@inXe: Szedł oficjalną drogą, zapa dostałem od mirka na mikro, zamówiłem 12.08, wysyłka standardowa...

Był już w piątek w DK, ale trafił na weekend na sortowni. Wysyłka z GB...
0
inXe
@K3DK: U mnie zamówione 14.08, następnego dnia było Processing jako status, dzisiaj liczę na Shipped (。◕‿‿◕。) Chociaż jak czytałem to sporo osób dostaje paczkę jak jeszcze jest Processing, czyli możliwe, że nawet w piątek wysłali.
0
K.....K
K.....K
@inXe: Brałeś standard, czy express? Bo o ile sama przesyłka idzie szybko, to różnica wynika z czasu przygotowania wysyłki...
0
inXe
@K3DK: Jasne, że express :)
0
d.....r
d.....r
@K3DK: bardzo mnie korci, ale jednak Note bardziej funkcjonalny :-P zapka też oddałem na mirko
0
ozzi91
@K3DK: ile Cie wyszło z wysyłką?
0
elmyn
@K3DK: @ozzi91: podpinam sie pod pytanie ile Ci wyszlo za niego?
0
K.....K
K.....K
@ozzi91: 2497DKK
0
ozzi91
@elmyn: czyli 1400zł
0
thuia
@dobrywieczor: niby czemu note lepszy? mam note i chce się pozbyć na rzecz opo..
0
K.....K
K.....K
@dobrywieczor: Note jest fajny, ale ja nie lubię Samsunga i wkurza mnie ilość zainstalowanego tam softu producenta...
0
d.....r
d.....r
@thuia: przede wszystkim rysik. z racji, że lubię rysować a jak nuda to zawsze można coś pomazać :) druga sprawa multiwindow. gesty też się czasem przydają (często odbieram tel gestem podczas jazdy telefonem). Niestety opo tego nie ma. Gesty i multiwindow bym przeżył, ale nie ma zew. sensownego stylusa więc nie ma co.
0