Aktywne Wpisy

M83_ +54
6 miesięcy stażu
Trt (500mg tygodniowo)
Wstawałem o 4 rano jak każdy spał (nie wiem po co)
Kreatyna 5 gram (w dni kościelne)
#silownia #mikrokoksy
Trt (500mg tygodniowo)
Wstawałem o 4 rano jak każdy spał (nie wiem po co)
Kreatyna 5 gram (w dni kościelne)
#silownia #mikrokoksy
źródło: image_picker_F46D1AC5-D9BC-4CC2-BF28-80B00760C2AA-51115-000036B9C3508A11
Pobierz
Nacho_Libre +17
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Wyobraźcie sobie to jesteś taką rybką, a tu nagle Stwórca z nieba wkłada rękę i Cie masuje :D
#akwarium #zwierzeta #heheszki
źródło: comment_hedpCafArZLrgw5Jv8jOfPzylOeBVjYd.jpg
PobierzMama pewnego Mirka hodowała piranie. Piranie dość szybko rosly i snuły się w po akwarium. Pewnego razu zobaczyła ze mozna je glaskac. Rybki wyciagaly sie w zdluz jej reki, dawaly sie glaskac. Ale pewnego dnia przestały jeść. Po kilku dniach ich głodówki zaniepokojona właścicielka zabrała je do weterynarza. Ten obejrzał i powiedział, że wyglądaja na zdrowe. Mirkomama zabrała je z powrotem do domu, ale sytuacja jeszcze przez kilka dni
poza tym 2 sztuki to zdecydowanie za mało, pirania jest mocno stadną rybą, dwie sztuki będą się zupełnie inaczej zachowywać niżeli np 8.
PS Pacu dorastają do 90cm, w niewoli do 60-80, więc ten
źródło: comment_nOzjkfhAGbju5mHWmp66fwUdiEzXhaWf.jpg
Pobierz@feikrz: Znałem tę historię, tylko że z jakimś boa dusicielem. :) Nice try :)
źródło: comment_GEGhpn495kv2qhCKwLUgA3VunpQDso5q.jpg
Pobierz