Aktywne Wpisy
Jacek12 +85
Dzisiaj odebrałem zaświadczenie o niepełnosprawności córki ze względu na #autyzm Wiąże się to zasiłkiem niecałe 3000 zł - niby spoko ale w dupie mam te pieniądze. Córka ma ponad 7 lat i nie mówi, ma parę lat młodszą siostrę która rozwija się mega super. Widzę jakby to było gdyby starsza córka też była normalna. Mega zazdroszczę innym rodzicom. Bardzo ciężko mi się na to patrzy i już nie mam na
Spójrz na to z innej strony, miłość to nie jest szczęście jednej osoby tylko uzupełnianie się dwóch. Jeśli naprawdę działałaś na niego źle psychicznie to lepiej że odszedł teraz niż żeby to trwało jeszcze dłużej. Zrobił to strasznie brutalnie - jest frajerem, ale oceń to z góry. Biorąc pod uwagę że pewnie jeszcze nie jesteś w wieku, w którym ciężko o znalezienie drugiej połówki to pomyśl że jest w
W takich chwilach coraz bardziej przekonuje się do tego że lepiej być singlem przez całe życie.
Koleś miał śmierć w oczach swoją, chorobę żony, to mu się w głowie poprzewracało. Przyszły jakieś myśli, że czegoś w życiu nie zrobił, że długo był januszem bez przyjemności (skoro ma plany co chce zrobić). To dla niego też pewnie fajne nie jest.
Jeszcze inna sprawa, że może sam nie chciał być ewentualnym obciążeniem.
Takie sprawy mogą rozłupać coś,
A do tego czasu trzymam kciuki żeby operacja się powiodła
Komentarz usunięty przez autora
Kobiety w dzisiejszych czasach sa nic niewarte. - komentarze, gdyby identyczną sytuacje napisal mezczyzna