Aktywne Wpisy
Lewusx +40
mickpl +239
"Kredyt na start może zostać uchwalony po wyborach prezydenckich" - XD
Powodzonka. Branża może czekać, ale z pewnością nie tyle. Styczeń albo r--ź, takie jest moje zapatrywanie w tym temacie.
#nieruchomosci
Powodzonka. Branża może czekać, ale z pewnością nie tyle. Styczeń albo r--ź, takie jest moje zapatrywanie w tym temacie.
#nieruchomosci
#ubezpieczenia #oc #boldupy #pytanie
@RRybak: Zobaczę, ale to jest jakiś koszmar, albo ponury żart. Mój znajomy płaci za 5 letniego mercedesa 400 zł 2.2 DCI. Fakt, że żona dzieci i zniżki, ale... no k---a!!
A o tym multiagencie to mówię o budkach na mieście, gdzie piszą 'tanie ubezpieczenia' itp . tam maja kilkanascie ubezpieczycieli i wybiorą najtańszego. Czy wyjdzie taniej, nie wiem. Spróbowac warto.
Za pierwszym
@hpiotrekh: To tego nie wiedziałem. Myślałem, że każde auto ma jakąś stawkę. Wtedy leci zwyżka (albo i nie) i zniżka.
Max zniżek to jest 60%
Max zwyżek może być nawet więcej, bo masz za wiek, za długość prawka, za wiek auta, za miejsce zamieszkania, za szkodowość. Ale tak na start to jest chyba 40% za wiek do 25-26 lat za prawko pewnie tez z 10-20%
+ nie wiem czy przy wypadku nie wypną się na Ciebie i odmówią wypłaty odszkodowania/ wypłacą i każą Ci oddać całośc.
Warto? Jak cebula mocno to pewnie warto.
No i może zwyżek nie mają, ale stawka podstawowa jest większa. Dlatego warto porównać z innymi TU.