@ufos: Husaria pokazuję Ci tylko że jeśli ktoś Cię chce wydymać to masz walczyć a nie tylko marudzić. Miłość do ojczyzny jest jak widać relacją równie niepojętą jak miłość między ludzka.
@ufos: Kolego akurat MW i ONR i inne ugrupowania tego typu przezywaja prawdziwy rozkwit. Wiec co innego dzialanie na ulicy a co innego w internecie. Ale to i to jest tak samo wazne.
@ufos: Przekonałeś mnie , nie będę próbował małymi kroczkami zmieniać mojego świata. Usiądę obok Ciebie i będziemy się z nich naśmiewać , gorzej jak im się uda.... :)
@ufos: Ehhh, widze ze ty dalej swoje ;> Przypomnij sobie jak rok temu lewaczki zaprosily bandytow z Niemiec, ktorzy m.in z palkami zaatakowali rekonstruktorow na paradzie i "o dziwo" skryli sie w Krytyce Politycznej. Ale o tym juz chyba nie lubicie przypominac ;]
Nie ta sama Polska? Jak to przecież Polska jest tylko jedna.
Mnie się tu podoba , może przez to że mam dobrą pracę. Otaczam się szczęśliwymi ludźmi. I może faktycznie parę rzeczy bym zmienił w całokształcie ale nie przekreślałbym wszystkiego grubą kreską.
źródło: comment_ymiAWqjAIoMm74Rk7jHI1w8bFfFftrgt.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_9RbPJRxkmZStbSNvctSSvc6FPnrBx1T6.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Mnie się tu podoba , może przez to że mam dobrą pracę. Otaczam się szczęśliwymi ludźmi. I może faktycznie parę rzeczy bym zmienił w całokształcie ale nie przekreślałbym wszystkiego grubą kreską.