Aktywne Wpisy

Kopytnik_1 +21
#przegryw #tinder #badoo #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #samotnosc #instagram #pieklomezczyzn #p0lka
Was też wQrwia, jak ktoś się Was pyta, dlaczego jesteście sami? Jak #!$%@? odpowiedzieć na takie pytanie? Najczęściej zbywam taką osobę. Dla mnie takie pytanie zakrawa na naigrywanie się ze mnie i jest cyniczne, bo zakłada, że faktycznie mógłbym z kimś być. Ale ludzie są wredni. A najbardziej nie lubię, gdy się o to mnie pyta jakaś kobieta, którą można by
Was też wQrwia, jak ktoś się Was pyta, dlaczego jesteście sami? Jak #!$%@? odpowiedzieć na takie pytanie? Najczęściej zbywam taką osobę. Dla mnie takie pytanie zakrawa na naigrywanie się ze mnie i jest cyniczne, bo zakłada, że faktycznie mógłbym z kimś być. Ale ludzie są wredni. A najbardziej nie lubię, gdy się o to mnie pyta jakaś kobieta, którą można by

Bibanator +8
Mirki pijcie ze mną kompot. Właśnie 7 dni przed moimi 32 urodzinami urodził mi się syn (。◕‿‿◕。) cieszę się jak wariat nie wiedzieć czemu. Przed tygodniem przyjmowałem to jakoś w miarę na chłodno.
#dzieci #urodziny #antynatalizm #porod #tatacontent #wychowajjakswoje
#dzieci #urodziny #antynatalizm #porod #tatacontent #wychowajjakswoje

#eu4
@Croll: Ma niezpatchowaną wersję. Zauwazcie, że nie ma np. Power Projection
Nie wiem jak to jest w nowszych wersjach, ale u mnie nie dopuściłem do powstania żadnych państw, chociaż próby były. Warto patchować grę, będzie ciekawiej?
Dzięki temu gra się trochę łatwiej, nie musisz utrzymywać wojska za oceanem, bo kolonie same się rządzą, tłumią bunty, a nawet mogą na własną rękę podbijać tereny indian albo kolonizować nowe obszary.
Poza tym patche dają
@ptasznik69:
Przede wszystkim to grę warto kupić.