Granie supportem w takich grach jak dota2 to jednak jest totalnie z-----a robota.
Człowiek się stara, kupuje wardy, kury, niańczy carry, z którym jest na linii, zostawia innym wszystkie kille, asystuje przy każdym gangu, a na końcu jak gra jednak nie idzie, to pierwszy słyszy, że gra przegrana przez niego bo sfeedował przeciwników. I jak tu żyć...(╯︵╰,)
@fliperro: dobrze suportujesz? Wiesz kiedy odpalić smoke pójść na inna linie a kiedy sitowac carry. A na agresywnej 3linii nie stoisz jak kolek tylko odrobina harrasa ale tyle żeby nie wycofali się i nie odpalili salvy, poczekać na dobry moment i ustawienie swoich żeby zainicjować dzięki czemu w teamie wpadnie fb? No to może czas powtórzyć pomysł wykopowego teamu. Bo dobrych supportow chętnych do gry jak na lekarstwo.
@Kajetan8: Nikt mi od dawna nie radził odinstalować doty, więc aż taki słaby nie jestem. Oczywiście żaden ze mnie pro gracz, ale jeżeli ktoś czasem będzie potrzebował suporta do drużyny to się polecam ( ͡°͜ʖ͡°)
@fliperro: Ja nie narzekam, mi się w odróżnieniu od LoLa bardzo przyjemnie gra supportami w Docie. Czuć, że możesz wycarryować early i zabezpieczyć przyszłość drużynie.
Człowiek się stara, kupuje wardy, kury, niańczy carry, z którym jest na linii, zostawia innym wszystkie kille, asystuje przy każdym gangu, a na końcu jak gra jednak nie idzie, to pierwszy słyszy, że gra przegrana przez niego bo sfeedował przeciwników. I jak tu żyć...(╯︵╰,)
#dota #dota2