Wpis z mikrobloga

• 0
@tomash-pl: Jak to wszystko, to się nie dziwię, że to nie działa. Dałeś tylko profil, a nie projekt. Gdzie tam taski zmieniające głośność? Dlaczego event to phone idle? Dlaczego wrzucasz globalna zmienną do zmiennej użytkownika? Jeśli chcesz wrócić do poprzedniego stanu użyj tasku wyjściowego.

Weź to zrób na nowo i wrzuć jeszcze raz.
  • Odpowiedz
  • 0
@tomash-pl: To się zdecyduj co ty chcesz. Bo ja myślałem, że chcesz task, który zmienia tryb, gdy dzwoni wybrany numer. Jeśli już coś wrzucasz to projekt i do zipa a nie taki czysty tekst, nikt nie będzie się męczyć z takim czytaniem.

Taski wyjściowe można dodawać tylko dla stanu.
  • Odpowiedz
  • 0
@tomash-pl: Na android.com.pl jest wątek dla taskera, więc możesz szukać tam pomocy. Dla mnie w sposób niezrozumiały tłumaczysz, co chcesz osiągnąć i do tego nie wrzucasz wszystkich tasków, więc nie można u siebie sprawdzić. Może ktoś inny cię tam zrozumie.
  • Odpowiedz
@Volki: ja myśle, że jednak nie czytasz ze zrozumieniem, albo nie znasz taskera tak, jakbyś chciał.

1. Wkleiłem wszystko, co wyeksportował tasker, w tym wszystkie taski. Specjalnie w dwóch wersjach - XML i plaintekstowej. Ale OK, specjalnie dla Ciebie zrobiłem nowy projekt od nowa i wyeksportowałem go taskerem do XML, którego możesz sobie zaimportować. https://dl.dropboxusercontent.com/u/314925/Volume.prj.xml

Nie sądzę jednak, żeby Ci to coś dało, bo jest to niemalże dokładnie to samo, co wkleiłem
  • Odpowiedz