Wpis z mikrobloga

@Banaszek: Dodam jeszcze, że męska nienawiść do kobiet - tak tu widoczna - nie jest winą kobiet. Tak samo jak kobieca nienawiść do mężczyzn - rzadziej tu spotykana - też nie jest winą mężczyzn.

To wina nienawistnika.
  • Odpowiedz
@Banaszek: Z tym metalem trafiłeś w samo oko. No i mnie też drażnią/nudzą teksty 'wracaj do kuchni'. Jak facet wysyła babę do kuchni to znaczy że nie wie co z nią zrobić w łóżku.

W ogóle jeden z lepszych tekstów jakie były ostatnio na wypoku, gorące gwarantowane!
  • Odpowiedz
@Banaszek: sama nie byłam nigdy w takiej sytuacji, ale z obserwacji osób spod #tfwnogf wynika, że coś jest na rzeczy. już było parę razy poruszane to tutaj, że większość płaczących po prostu demonizuje kobiety zamiast zastanowić się, z jakiego powodu one nie są zainteresowane nimi. klasyczna obrona - bo kobiety chcą badassów, a ja jestem taki kulturalny i dobry, więc nigdy nie znajdę dziewczyny. bzdura. są różne kobiety,
  • Odpowiedz
@Banaszek: mówiąc inaczej - tutaj przerzuca się swoje niepowodzenie na innych, chociaż samemu popełnia się błąd. no i kurczę, jak jakaś kobieta ma się zainteresować kimś, kto uważa ją za zło wcielone, manipulantkę, materialistkę? gdyby kobieta mówiła, że nie może znaleźć faceta, a przecież jest taka kochana i miła, to zaraz by padło pytanie o zdjęcie twarzy albo ile waży. to pokazuje, jak płytko ocenia się tutaj cudzą wartość.
  • Odpowiedz
@SScherzo:

klasyczna obrona - bo kobiety chcą badassów, a ja jestem taki kulturalny i dobry,

A w różnych życiowych sytuacjach okazuje się że ów badass po prostu trzyma się jakichś prostych zasad, a ów 'kulturalny' to zwykła gnida i kobiety to wyczuwają. Znam parę takich przypadków.
  • Odpowiedz
@Banaszek: ogolnie to sie zgadzam, ale co niby ma zrobic czlowiek, ktory jest uswiadomiony, ze niepowodzenia wynikaja z niewystarczajacej, szeroko rozumianej atrakcyjnosci? co ma zrobic nieladna basia, zeby jednoczesnie czula sie dobrze, a i nie byla narazona na krytyke stylu zycia na mikroblogu. oprocz samobojstwa, naturalnie
  • Odpowiedz