Wpis z mikrobloga

@toffik21:

dla faceta to oczywista oczywstość, nie ważne gdzie, kiedy, czasami może być romantycznie czasami nie itd. dla kobiety prędzej 3 później staje się to kartą przetargową...np. będzie coś jeśli zrobisz pranie albo pomalujemy ścianę w kolorze różowym...

Ja bym nie demonizował i raczej przy okazji nie wkręcał się w relację z taką dziewczyną ; d
  • Odpowiedz
@parapet235: ale ja nie o tym mówię, tylko o tym, że zwykle przyczyny upatruje się właśnie w wyglądzie u kogoś, a to nieprawda. owszem, jak ktoś ma 200 kilo i pryszcze, to raczej to nie pomaga, ale charakter jest mimo wszystko ważniejszy. nawet najprzystojniejszy debil nie będzie atrakcyjny.
  • Odpowiedz
@Banaszek: Mam powysyłać Ci na pw zdjęcia moich znajomych, które należą do subkultury metalowej? Co ma to jakiej człowiek słucha muzyki do tego jak wygląda? Pewnie metal=brudas, brudas=nie dba o siebie.

• Odpowiedz
@parodiaczlowieka: Dobrze, nie mam zamiaru się kłócić jak w gimnazjum o to czy metale są normalni, czy ktoś tam prawilny i czy się nie sprzedał.

W swoim życiu spotykałem praktycznie wyłącznie nieatrakcyjnych metali. Możesz mieć inne doświadczenia, ale to nijak ma się do mojego wpisu.
  • Odpowiedz