Aktywne Wpisy

Bemol0 +606
źródło: temp_file7352034954801254407
Pobierz
kriss2005r +271
Jestem aż k---a zagrzany jeszcze w emocjach ale muszę wam to napisać. Jechałem z dzieciakami oraz żoną na rowerach, kiedy nagle wyskoczył jakiś pies w typie pitbulla i podbiegł prosto do nas. Dzieci w panike od razu płacz, syn schował się za mną, a żona wzięła córkę na ręce. Sam rowerem próbowałem nas zasłonić. Pies przez kilka minut krążył wokół nas, chodził w lewo i prawo, coraz bliżej. Atmosfera była dramatyczna, bo

Komentarz usunięty przez autora
Najpierw krótka rozgrzewka, a potem pierwszy jest test siły: podciąganie się na drążku. Liczy się ilość pełnych podciągnięć (czyli bez huśtania i z pełnym prostowaniem rąk). Następnie jest test szybkości, czyli bieg na 50m - tutaj biegnie się dwójkami co pozwala uzyskać lepszy czas wg mnie - zawsze lepiej się z kimś ścigać. Ostatni jest test wytrzymałości, czyli bieg na 1000m - biegnie się w grupie i czas jest
A do WAT-u nie wiem jak było kiedyś, ale szczerze to teraz te testy to tylko formalność jest - przynajmniej dla mnie.
Powiedzmy, żeby mieć po 50 pkt. z każdej konkurencji (czyli łącznie 150) trzeba podciągnąć się 7 razy,
Komentarz usunięty przez autora
Chcesz się związać z wojskiem na dłużej?