@Vadzior @mamracjewieszotym @Spioszeq 10% patologii zawsze będzie, trzeba pisać do cipsoftu bo nie po to wprowadzają nowe funkcje, bossy itp. żeby gracze (jeszcze opłacając pacc) nie mogli z tego korzystać bo jakieś 30 letnie umysłowe dziecko tak stwierdziło, albo cipsoft wyeliminuje patologie albo będzie odpowiadać jakimiś kontrowersyjnymi stanowiskami tak że straci graczy i pieniędze, musi to kalkulować. co do discorda zamiast listów na expie to nie wiem czy to
@xiv7: To mam hunta, bo rezerwacje discord to najlepsze co tibie spotkalo. Oszczędzasz kupe czasu bez latania po spotach i patrzenia czy coś jest wolne. Na refugi do tego dominando też się do rezerwacji dostosowuje, nie wbija się na spoty zajęte, chociaż fakt faktem może je dużo wcześniej rezerwować.
wkurza mnie jak ida miliony na chorego dzieciaka (np na eksperymentalne leczenie w USA, ktore nie ma zadnych udokumentowanych pozytywnych skutkow, co np zrobil latwogang), a ludzie spia na ulicach i albo umieraja albo nie, o czym nikt sie nie dowiaduje, bo nie są mali, słodziutcy i w 100% niewinni Empatia w spoleczenstwie jest zajebiscie nierowno rozdystrybuowana
Serwery br + secura
To mam hunta, bo rezerwacje discord to najlepsze co tibie spotkalo. Oszczędzasz kupe czasu bez latania po spotach i patrzenia czy coś jest wolne. Na refugi do tego dominando też się do rezerwacji dostosowuje, nie wbija się na spoty zajęte, chociaż fakt faktem może je dużo wcześniej rezerwować.