sebastian-rogalski
Take Two ty k---o, ja juz nie mam sily cie usredniac ( ͡° ʖ̯ ͡°)

#gielda #ttwo #gta6
106
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
zjadlbym_kebaba
137
Incel_Core2Duo
@sebastian-rogalski: gdy spuścisz w kiblu, to w końcu odbije, a wtedy reszta skorzysta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
75
vorio
vorio
po cdprojekt sie nie nauczyliscie? Nigdy nie wejde w spolke ktora wydaje nahajpowana gre, juz raz wszedlem po 380 podziekuje

@fantaa: z tym że take two nie jest na ATH i jest od ATH daleko. Ty wlazłeś tuż przed wydaniem i na totalnym ATH, poza tym identyko sytuacja
8
m0rdeczka
@sebastian-rogalski: ale nasrane, więcej niż zleceń to chyba tylko razy odświeżyłeś wykres
5
Ryzcel
3
Incognixo
Incognixo
@sebastian-rogalski: Dobrze że nie idzie zrealizować pozycji poprzez przypadkowe kliknięcie "x" w buttonie na linii ( ͡° ͜ʖ ͡°)
3
makavelie30
@sebastian-rogalski: jak na to wołają ? Spadające noże ?
2
fantaa
fantaa
@sebastian-rogalski: po cdprojekt sie nie nauczyliscie? Nigdy nie wejde w spolke ktora wydaje nahajpowana gre, juz raz wszedlem po 380 podziekuje
1
zorezordon
zorezordon
@sebastian-rogalski: ja to jeszcze jak ostatni cwel sprzedał sk hynixa i microna żeby kupić take two na 220 po spadku xdd. Pare dni później skhynix ath xddd
1
sebastian-rogalski
@zorezordon: jestes mna XD polasilem sie na 100 zl zysku i za to dokupilem tej szmaty ehh
1
sebastian-rogalski
@Ryzcel: tak, wiem, jestem cwelem XD
0
fornson23
@sebastian-rogalski a to dzisiaj nie wypuścili corocznego gówna jakim jest NBA 2K?
0