Aktywne Wpisy

jegertilbake +30
Dlaczego miΔsoΕΌercy nie potrafiΔ
przyznaΔ, ΕΌe wegetarianie i weganie majΔ
racjΔ?
Mamy 2026 rok a nadal jest popularne, szczegΓ³lnie tu na wykopie, wyΕmiewanie osΓ³b, ktΓ³re nie jedzΔ miΔsa. Ludzie czΔsto nawet nie rozumiejΔ , ΕΌe decyzja o przestaniu konsumpcji miΔsa nie wynika z tego, ΕΌe ktoΕ nie lubi jego smaku tylko jest to Εwiadoma chΔΔ CAΕKOWICIE ZBΔDNEGO cierpienia zwiΔrzΔ t, ktΓ³re sΔ trzyma w tragicznych warunkach a ich ΕΌycie to cierpinie od narodzin do Εmierci.
Mamy 2026 rok a nadal jest popularne, szczegΓ³lnie tu na wykopie, wyΕmiewanie osΓ³b, ktΓ³re nie jedzΔ miΔsa. Ludzie czΔsto nawet nie rozumiejΔ , ΕΌe decyzja o przestaniu konsumpcji miΔsa nie wynika z tego, ΕΌe ktoΕ nie lubi jego smaku tylko jest to Εwiadoma chΔΔ CAΕKOWICIE ZBΔDNEGO cierpienia zwiΔrzΔ t, ktΓ³re sΔ trzyma w tragicznych warunkach a ich ΕΌycie to cierpinie od narodzin do Εmierci.
ΕΊrΓ³dΕo: Vegetarians-Are-More-Intelligent-and-Empathetic-Than-Meat-Eaters-Study-Shows
Pobierz
xeyes +233

π¨π¨β¬β¬β¬
π©π¨π¨π¨β¬
π©π©π©π©π©
https://wordziel.pl/
@JaNieGejJaPapiesz
Na szczΔΕcie mam pamiΔΔ zΕotej rybki i kompletnie mi ze Εba wypadΕo to co on wczoraj pisaΕ, wiΔc mi zabawy nie zepsuΕ, i zgadywaΕem uczciwie.
Zgadzam siΔ, ΕΌe ma byΔ uczciwie, a nie jak z weryfikacjΔ "cudΓ³w" w KK ( Ν‘Β° ΝΚ Ν‘Β°), takΕΌe dzisiejszych wynikΓ³w nie bierzemy pod udziaΕ w rywalizacji, a pana z pod tamtego wpisu dajΔ na czarno, ΕΌeby drugiej szansy o-----Δ juΕΌ nie miaΕ xD
#wordziel