wypok_wypok wypok_wypok 6 godz. i 19 min temu via Android 1 + @asdfghjkl co to jest??? ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Soothsayer Soothsayer 6 godz. i 17 min temu via Wykop 10 + @asdfghjkl: trochę mi konkurencję robisz ziom nie podoba mi się to
Scybulko Scybulko 6 godz. i 17 min temu via Android 1 + @asdfghjkl: uwielbiam ten Twój talerz. Już mówiłem?
Scybulko Scybulko 6 godz. i 13 min temu via Android 5 + @asdfghjkl: królewski talerz. Szkoda że będę z niego żarł chłopską mordą.
Bestia_z_Jellystone Bestia_z_Jellystone 5 godz. i 35 min temu via Wykop 0 + @asdfghjkl: no nie wiem, nie wiem. A kiełbasy nie było?
asdfghjkl asdfghjkl 5 godz. i 9 min temu via Wykop 0 + @Bestia_z_Jellystone: była, ale średnio do mango pasuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
asdfghjkl asdfghjkl 5 godz. i 8 min temu via Wykop 1 + @karolcia_wu: z miłości ( ͡º ͜ʖ͡º) Pokaż spoiler
5KYN3T 5KYN3T 4 godz. i 49 min temu via Wykop 0 + @Scybulko: Ze wszystkich awatarów na wypoku Twój kocham najbardziej. Bo to jest ekspresja w portrecie, wyraz twarzy który mówi całą historię Krzysia, ekspresja ostateczna, kredo bólu życia wymalowane na twarzy.Pokaż spoiler
Lonsdaleit Lonsdaleit 4 godz. i 31 min temu via Wykop 0 + @asdfghjkl: a jak to wyglądało przed zjedzeniem?
the_last_tomato_in_the_world the_last_tomato_in_the_world 3 godz. i 51 min temu via Wykop 0 + @asdfghjkl: brązowy cukier czy syrop z karabu?
karolcia_wu karolcia_wu 3 godz. i 2 min temu via Wypiek 0 + @asdfghjkl to mój ładniejszy źródło: 1000063960 Pobierz
źródło: IMG_3977
Pobierzźródło: IMG_3978
Pobierzźródło: 1000063960
Pobierz