@KingaM trudne pytanie. Na pewno nie kłamie go że jest ładne bo przyniesie to odwrotny skutek. Później może myśleć że takie naprawdę jest a jak ludzie zaczną go odrzucać że względu na brzydote to nie będzie wiedziało dlaczego i zwyczajnie psychika dostanie wtedy po dupie. Dużo zależy też od płci dziecka bo społecznie całkiem inaczej traktowana jest brzydota mężczyzn i kobiet. Wygląd jest najważniejszy, ale nie kiedy jesteś dzieckiem więc delikatnie
ładne bo przyniesie to odwrotny skutek. Później może myśleć że takie naprawdę jest
@wypok_wypok: nie zdarzyło mi sie nigdy na kłamstwa rodziców, po prostu zdawałem sobie sprawe ze to temat ściana ( tylko potem ta ściana urosła mentalnie i całe życie w sumie stało sie tą ścianą wiec może i masz racje)
@KingaM: Mówię mu, że nie, ale że możemy nad tym popracować, jeśli pyta dlatego, że źle się czuje wśród rówieśników. Tłumaczę również, że w ostateczności może klepać hajs i r----ć dziwki.
Gaslighting od własnych starych to p-----c, bo i tak wszyscy wokół będą to robić.
zaskakuje mnie to ze mają budzet 2 miliardy dolarów, a muszą tnąć koszta pajeetami, bo pewnie wieksozsc kosztow poszly na kawe do hru julek ktore uprawiaja joge co godzine w korpo
Dziecko pyta, czy jest ladne. Wiesz, ze obiektywnie mocno odstaje od rowiesnikow. Co mowisz?
źródło: flat,750x,075,f-pad,750x1000,f8f8f8.u1
Pobierz@wypok_wypok: nie zdarzyło mi sie nigdy na kłamstwa rodziców, po prostu zdawałem sobie sprawe ze to temat ściana ( tylko potem ta ściana urosła mentalnie i całe życie w sumie stało sie tą ścianą wiec może i masz racje)
Gaslighting od własnych starych to p-----c, bo i tak wszyscy wokół będą to robić.