Aktywne Wpisy

twoj_starrry +130
#gta6 #gta dorosłe chłopy podpisują jakieś kontrakty z ich właścicielk... partnerkami 🤣 żeby mogli pograć w gierke, albo biorą wolne w dniu premiery żeby dłuzej pogapić sie w monitor 🤣🤣🤣🤣 dorośli ludzie.
Najlepiej weźta jeszcze klarne albo inne paypo żeby se sfinansować pre order 🤣🤣🤣nie zapomnijcie jakiejś promocji 12+12 w biedronce ogarnac na te okazje
Najlepiej weźta jeszcze klarne albo inne paypo żeby se sfinansować pre order 🤣🤣🤣nie zapomnijcie jakiejś promocji 12+12 w biedronce ogarnac na te okazje
źródło: 4e0e3c4609014faea51284c89de11e0e
Pobierz

Dziecko pyta, czy jest ladne. Wiesz, ze obiektywnie mocno odstaje od rowiesnikow. Co mowisz?
źródło: flat,750x,075,f-pad,750x1000,f8f8f8.u1
Pobierz@wypok_wypok: nie zdarzyło mi sie nigdy na kłamstwa rodziców, po prostu zdawałem sobie sprawe ze to temat ściana ( tylko potem ta ściana urosła mentalnie i całe życie w sumie stało sie tą ścianą wiec może i masz racje)
Gaslighting od własnych starych to p-----c, bo i tak wszyscy wokół będą to robić.
Moja bratanica np. teraz dojrzewa i zapragnęła się odchudzać, więc wszyscy ją wspierają, nie kupują słodyczy, tylko zdrowa dieta itp. Ona sama wiedziała, że jest pulchna, więc gaslighting tylko by
Obowiązkiem rodzica jest wychowanie i rozwój dziecka, ale również pokazanie drogi i próba odkrycia jego potencjału jakiegoś, który będzie rozwijać.
Zwykłe słodkie kłamstewka zrobią więcej złego niż prawda i próba