Bo to ten sam koleś nagrywał co dla męskich NPC, tylko udawał kobietę. Takie czasy były, niski budżet i niemalże chałupnicze metody
@SamBeliar: tak, wiem, właśnie do tego nawiązywałem xD Pamiętam jak kiedyś mnie to wkurzało, ale teraz to już jest po prostu klasyk i nie wyobrażam sobie żeby podłożyli głos prawdziwej baby xD pamiętam jak grałem w demko Crusadera z CD-ACTION gdzieś tam w 2003 roku, a teraz przed
źródło: odpomczynemk
PobierzSwoją drogą męsko wygląda ta Elizabeth, ale nic dziwnego skoro wybrała zawód drwala
W ogóle w tej grze baby mają bardzo męskie głosy XD
@SamBeliar: tak, wiem, właśnie do tego nawiązywałem xD Pamiętam jak kiedyś mnie to wkurzało, ale teraz to już jest po prostu klasyk i nie wyobrażam sobie żeby podłożyli głos prawdziwej baby xD pamiętam jak grałem w demko Crusadera z CD-ACTION gdzieś tam w 2003 roku, a teraz przed
Haha teraz sprawdziłem i w oryginale angielskim było tak samo, że facet podkładał głosy kobiet xD https://m.youtube.com/watch?v=TvWdjj5KxVw
I tak jest fajnie, bo gra miała pełny dubbing w 2003 i dziś też Firefly zadbało o polski dubbing, a gra występuje tylko sumie w 9 innych