Aktywne Wpisy

ferranger +203
Kończę dzisiaj 34 lata.
Jeszcze 4 lata temu chciałem kupić sznur na raty i go nie spłacić
A teraz pierwszy raz w życiu mogę powiedzieć, że w sumie nie jest źle, ale kosztowało mnie to 3 lata masy wysiłków i wyrzeczeń. Zrezygnowałem prawie z alkoholu i nikotyny, mam o wiele lepszą kondycję niż w Liceum, mogę 2 miesiące żyć z dywidend, mam forda focusa który o dziwo się nie psuje i samicę
Jeszcze 4 lata temu chciałem kupić sznur na raty i go nie spłacić
A teraz pierwszy raz w życiu mogę powiedzieć, że w sumie nie jest źle, ale kosztowało mnie to 3 lata masy wysiłków i wyrzeczeń. Zrezygnowałem prawie z alkoholu i nikotyny, mam o wiele lepszą kondycję niż w Liceum, mogę 2 miesiące żyć z dywidend, mam forda focusa który o dziwo się nie psuje i samicę

Wojciech_Skupien +73
w 5 lat na PPK zrobiłem 12,5k zysku nie robiąc nic, a wy tu fikołki robicie codziennie z pazurami obgryzanymi do samej skóry żeby po 5 latach sobie uświadomić że giełda to dla was rozrywka pokroju jednorękiego bandyty xD #gielda

![[WYKOP EFEKT] Złodzieje okradli zbiórkę OSP Żabce na wóz strażacki.](https://wykop.pl/cdn/c3397993/4b343873ca2dde9c97fc3f8a7800146e966cc56b7568702811f189d916921da2,q80.jpg)

- 8375
#stobanowdlaprawakow
- 1294
#stobanowdlaruskichonuc
--------------------------------------------------------------------
PS: Jeśli chcecie widzieć długość bana, pod kontem zbanowanego użytkownika, to polecam zainstalować styl od Deykun
https://wykop.pl/wpis/70308591/w-moim-user-skrypcie-ktory-koloruje-plusy-w-pulsuj
#rusiahateclub #polskieonuce
#ukraina #neuropa #polska #4konserwy #ruskieonuce #tangodown #stobanowdlaruskichonuc #prawicowizdrajcy
źródło: obraz
Pobierzźródło: image
Pobierz@eSUBA94: Przy czym putin i jego banda zaszczepili się Pfizerem, z najwcześniejszej partii.
Ruskom kazali się szczepić Sputnikiem, który działał niczym ruski przyrząd do świecenia w dupie.
A Polakom zafundowali zmasowaną kampanię antyszczepionkową. Tak się putin troszczy o nas ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Imperator_Wladek:
źródło: niesamowita-sprawa-dziwne-nie-asteriks-i-obeliks-misja-kleopatra
Pobierz@jan-marja-kitaszeski: ich wpisy na przestrzeni 2 lat
nigdy nie widziałem aby sputnika wymieniali