mnie bawi że oni wyzywają każdą szczepionkę poza tą sputnikową
@eSUBA94: Przy czym putin i jego banda zaszczepili się Pfizerem, z najwcześniejszej partii. Ruskom kazali się szczepić Sputnikiem, który działał niczym ruski przyrząd do świecenia w dupie. A Polakom zafundowali zmasowaną kampanię antyszczepionkową. Tak się putin troszczy o nas ( ͡°͜ʖ͡°)
@Imperator_Wladek: A to wiadomo. Jakoś tak wychodzi, że jak ktos jest antyszczepionkowcem to powiela też ruską propagandę. Nie spotkałem jeszcze lewaka, który by miał antyszczepionkowcem. Ani jednej osoby na zasadzie 'Jest 70 płci, nieużywanie zaimków to zbrodnia przeciw ludzkości, a szczepionki powodują autyzm".
- 8375
#stobanowdlaprawakow
- 1294
#stobanowdlaruskichonuc
--------------------------------------------------------------------
PS: Jeśli chcecie widzieć długość bana, pod kontem zbanowanego użytkownika, to polecam zainstalować styl od Deykun
https://wykop.pl/wpis/70308591/w-moim-user-skrypcie-ktory-koloruje-plusy-w-pulsuj
#rusiahateclub #polskieonuce
#ukraina #neuropa #polska #4konserwy #ruskieonuce #tangodown #stobanowdlaruskichonuc #prawicowizdrajcy
źródło: obraz
Pobierzźródło: image
Pobierz@eSUBA94: Przy czym putin i jego banda zaszczepili się Pfizerem, z najwcześniejszej partii.
Ruskom kazali się szczepić Sputnikiem, który działał niczym ruski przyrząd do świecenia w dupie.
A Polakom zafundowali zmasowaną kampanię antyszczepionkową. Tak się putin troszczy o nas ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Imperator_Wladek:
źródło: niesamowita-sprawa-dziwne-nie-asteriks-i-obeliks-misja-kleopatra
Pobierz@jan-marja-kitaszeski: ich wpisy na przestrzeni 2 lat
nigdy nie widziałem aby sputnika wymieniali