Wpis z mikrobloga

• 1
@Saeglopur

Słuchałem tego co mi podesłałeś tak wgl. Ogólnie to obczaj sobie sety Nicolasa Juliana i mimo że skręca w Hardstyle to powinno siąść. Jak puścił na koniec to, to miałem ciary.
Famine - @Saeglopur

Słuchałem tego co mi podesłałeś tak wgl. Ogólnie to obczaj sobie...
  • Odpowiedz
  • 1
@Famine: Spędziłem pare nocy w Berlinie balując z koleżankami z architektury Politechniki Poznańskiej (bo one do Berlina masowo) ale to już pare solidnych lat temu, kurde trzeba znowu. Ale dla mnie nawet Poznań był meeeeeega sceną, pisałem o 8 bitach wiele razy tutaj. Nie istnieją od dawna niestety.
  • Odpowiedz
  • 0
@Saeglopur

Andrzej Dragan chyba też tworzył coś w 8 bitach? Moja koleżanka i moja Crush też w Berlinie mocno siedzą w scenie ale to raczej 2020+
Wgl to podskocz kiedyś do K-Bar Powiśle w Warszawie. Tam fajne imprezy są czasem, rano poszukam zdjęcia z aftera w podziemiach niedaleko jaki sobie zrobiliśmy.
  • Odpowiedz
  • 0
@Famine

@Saeglopur

Andrzej Dragan chyba też tworzył coś w 8 bitach? Moja koleżanka i moja Crush też w Berlinie mocno siedzą w scenie ale to raczej 2020+

Wgl to podskocz kiedyś do K-Bar Powiśle w Warszawie. Tam fajne imprezy są czasem, rano poszukam zdjęcia z aftera w podziemiach niedaleko jaki
  • Odpowiedz