Aktywne Wpisy
#zwiazki #rozowepaski #logikaniebieskichpaskow
Robię to co robię i niejednokrotnie po prostu rozwaliłem kilku typów albo wjechałem w nich jak cham, ale w moim domu przy mojej kobiecie nawet głosu nie podniosę, absolutnie, przede wszystkim, w moim domu ma się czuć bezpiecznie i kochana, spokojna i szczęśliwa. Była wcześniej z typem, który ją bił, krzyczał itd, to aż mi się smutno zrobiło... No po prostu pojechałem mu
Robię to co robię i niejednokrotnie po prostu rozwaliłem kilku typów albo wjechałem w nich jak cham, ale w moim domu przy mojej kobiecie nawet głosu nie podniosę, absolutnie, przede wszystkim, w moim domu ma się czuć bezpiecznie i kochana, spokojna i szczęśliwa. Była wcześniej z typem, który ją bił, krzyczał itd, to aż mi się smutno zrobiło... No po prostu pojechałem mu
źródło: 1000011816
Pobierz
Lujdziarski +89
Jak na warunki, które mamy, jakość ziemi i to że lece bez odżywki jestem zadowolony. A Ty co? Dalej się kitrasz z ziolem niewiadomego pochodzenia 50 zł za 1 gram, od dilera? Nawet mi was żal.
źródło: 20260815_064256
Pobierz

źródło: 1000008511
PobierzPro street póki co zacząłem ale nie chce mi się grać w niego za bardzo narazie.
Całkowicie grywalne są te stare serie.
Co mnie mocno zaskoczyło, to Undercover mi całkiem siadło, chociaż początek był taki 50/50. niedoceniona część IMO
@hpiotrekh: Takie se było, za mało gry, za dużo filmów, chyba że to nie ta część.
@beer_man: to co powiesz o tych nowych 'festiwalowych' grach pokroju forzy horizon, gdzie trzeba z godzinę oglądać filmiki przerywane kawałkiem wyścigu z d--y zanim się zacznie jakąś normalną rozgrywkę.
Nie moge zdzierżyć tych gier.
Tam to przynajmniej jakakolwiek fabuła była, a nie takie pierdu pierdu.
@beer_man: zacząłem i się odbiłem. może jakoś się za to znowu zabiorę jak polecasz.
detroit become human było dla mnie mega. ale już two souls i heavy rain mnie nie porwało i po kilku h skończyłem grać
@hpiotrekh: Dzięki nie znałem, już ciągnę. two souls nie znam, a heavy rain też mi nie weszło, kupiłem za grosze bo polecali, ale to nie to. Ale może Ci się spodobać ten dispatch, chociaż nie wiem jakie tam masz nastawienie. To gierka na jakieś 8h myślę to warto spróbować jak za darmo :)
A Detroit ma fajną pierwszą misję. Od razu mnie przez to wciągnęli xD