Aktywne Wpisy

AncientBaldSkull +213

lubie-sernik +78
Ruscy chcą mnie zabić w Wietnamie.
Spotkałem się w sobotę z Rosjanską na drinka - wiem, że głupi pomysł ale chciałem z kimś białym się spotkać a tylko ona się nawinęła na tym całym #badoo
Dzisiaj dzwoni do mnie, odbieram a tam jakiś Rusek drze morde po rusku coś w stylu JA TJEBJA UBIJU, I KILL YOU xD W tle słyszałem jak ta baba się drze do niego. Ja się
Spotkałem się w sobotę z Rosjanską na drinka - wiem, że głupi pomysł ale chciałem z kimś białym się spotkać a tylko ona się nawinęła na tym całym #badoo
Dzisiaj dzwoni do mnie, odbieram a tam jakiś Rusek drze morde po rusku coś w stylu JA TJEBJA UBIJU, I KILL YOU xD W tle słyszałem jak ta baba się drze do niego. Ja się

#bekazpodludzi #samochodoza #rower
źródło: 1000298797
Pobierzźródło: 1000298799
Pobierzźródło: 1000013558
Pobierzźródło: obraz
PobierzKompletnie nie na miejscu komentarz z próbą obrony kierowcy. Takie rozważania to można by sobie prowadzić gdyby rowerzysta jechał poboczem a nie k---a dedykowana droga dla rowerów przed wjazdem na która kierowca ma p--------y obowiązek zajrzeć nawet do własnej
@telemach20: Kiedyś jak jeszcze mieszkałem w Przasnyszu czyli północne Mazowsze i serce Kross jechałem jakimś mtb i mi traktor z przyczepą ze stopu wymusił. Ulica skrzyżowanie Zwirki i Wigury oraz Baranowska przy samym cmentrzu kościelnym, To jest zakręt 90 stopni więc wpadłem z rowerem pod przyczepę bo pijany debil się nie zatrzymał. Znaczy się w końcu zatrzymał jak ludzie zaczeli krzyczeć jak mnie przemieliło
Każdy myślący w takiej sytuacji zwolniłby czy nawet się zatrzymał "nie no k---a, wiem że mam pierwszeństwo ale jak mnie trzepnie to nic ze mnie nie zostanie".
@CheSlaw: aż dziwne że dalej firmy nie chcą montować kamery 360 stopni + jakieś systemy jak w volvo
Nie ma to znaczenia. Przy skręcie w drogę poprzeczną musisz ustąpić poruszającym się po drodze, którą zamierzasz opuścić.
@PiersiowkaPelnaZiol: a najlepsze ze on powinien jechać te 70km/h XD
Nigdy jeszcze nie widziałem tira który by to przestrzegał
Komentarz usunięty przez moderatora
@mvmxks: A to też błąd, bo ograniczenie 70km/h nie oznacza że masz jechać 70km/h, możesz jechać mniej! oczywiście nie utrudniając i tamując ruchu. Możesz sobie nawet o 2 w nocy jechać 50km/h i to nie będzie dalej uważane za tamowanie ruchu.
Ludzie myślą że ograniczenie 70 to jadę 70, 90 to jadę 90, a to błąd. Jedziesz tyle ile chcesz i
@GaldCC: albo była już na przejeździe a kierowca skręcił bez kierunkowskazu bo po co, przecież on nie musi widzieć gdzie jedzie
od komentarzy na facebooku to można tylko raka
Bez prawka to powinny być takie ameby jak ty