Migfirefox Migfirefox 22 godz. i 32 min temu via Wypiek 0 + @ethize a bez tego z-------o tłumaczenia? xDJezu, to brzmi jakby to pijany nastolatek tłumaczył dla beki. To przez to 16 GB RAMu do serwera kosztuje 9k netto? xD
ethize ethize 22 godz. i 28 min temu via Wykop 0 + @Migfirefox: mam automatycznie włączony i nie chce mi się klikać żeby wyłączać.Ja zrozumiałem sens posta
nabla-delta nabla-delta 22 godz. i 27 min temu via Android 2 + @Migfirefox: a nie rozumiesz treści za AMD kupiło TAALAS?I tak się pewnie c---a znasz na produkcji procesorów
Migfirefox Migfirefox 22 godz. i 6 min temu via Wypiek 0 + @nabla-delta no cóż. Akurat trafiłeś na chłopa z datacenter w mieszkaniu, a o tym że AMD se kupiło jakąś dziwną firmę to już wczoraj widziałem xD
nabla-delta nabla-delta 22 godz. i 5 min temu via Android 0 + @Migfirefox: ale wątpię żebyś do tego data center zamawiał procesory według swojego projektu
Migfirefox Migfirefox 22 godz. i 1 min temu via Wypiek 0 + @nabla-delta no nie, ale wiem jak wygląda produkcja procesorów od podłoża do pakowania xd
nabla-delta nabla-delta 21 godz. i 45 min temu via Android 0 + @Migfirefox: i po co Ci ta serwerownia w domu?
Migfirefox Migfirefox 21 godz. i 42 min temu via Wypiek 0 + @nabla-delta filmy i zdjęcia w RAWach głównie. Gdyby nie ceny dysków to celowałem w 100 TB NASa na bazie supermicro xd
źródło: image
PobierzJezu, to brzmi jakby to pijany nastolatek tłumaczył dla beki. To przez to 16 GB RAMu do serwera kosztuje 9k netto? xD
Ja zrozumiałem sens posta
I tak się pewnie c---a znasz na produkcji procesorów