@PodbityZawiasMebloscianki_KOBO: Nie wiem, czy dobrze rozumiem ostatnie zdanie. Jakie znaczenie ma wyrok w pojedynczej sprawie w sytuacji, gdy przyjęto ustawę nowelizującą kodeks karny wprowadzając w nim karalność niektórych przypadków patostreamingu?
@PodbityZawiasMebloscianki_KOBO: Przeciez on tyral mexicana za wszystko; za wygląd, za mowe, za ubior, nawet się czepial, ze za duzo pije zerowek xD. no i ktos mi powie, ze to nie największy hipopkryta w uniwersum xD
@IanPalony: Że inni oprawcy pomysla że i tak sluzby wywala temat do hoboka, tu raczej ma rację. Znecanie juz wczesniej było karalne, a mlecznej ekipie poki co nic się nie stalo i pojawiaja sie kolejne kanaly o menelach prowadzone przez opiekunow.
@PodbityZawiasMebloscianki_KOBO: Generalnie to większego hipokryty niż Olo chyba nie ma w uniwersum. Po czasach wychodzi, że prawie wszystkie zarzuty jakie wywala innym tyczą się także jego samego.
@Krul_Marcineusz_Pierfszy: Chyba tylko wyzywanie za grzebanie w hoboku mu zostalo. Ewentualnie za f----z menelski, ale ma w piwnicy zawekowanego bobolskiego misia i koszulke meksykana.
@William2290: widzisz jaki ty nielotny jesteś... Ktoś cie kiedyś skrzywdził i zapamiętałeś tylko jedno słowo. To musiała być straszna trauma dla ciebie.
lateksowa meblościanka nie chce mi nic więcej powiedzieć, ale TY masz na wszystko dowody, to na pewno potwierdzisz o co chodzi xD
@William2290: Ale jak to, przecież ten od meblościanki przesiaduje na koncie @PodbityZawiasMebloscianki_KOBO, ile to razy już o tym tutaj czytałem. To chyba niemożliwe żeby tyle ludzi było w błędzie albo kłamało, prawda?
źródło: 20260805182537_
Pobierzczy Hewusz i Wójcik zarabiaja na wysmiewaniu ludzi za wyglad i choroby?
https://wykop.pl/cdn/c3201142/6f35c9d69e9a1dc7e644bb4ed01045d1698c9828141dc3a5162af1bb5279bfbe,w400.png
źródło: 6f35c9d69e9a1dc7e644bb4ed01045d1698c9828141dc3a5162af1bb5279bfbe
Pobierzźródło: 20260805184255_
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@William2290: widzisz jaki ty nielotny jesteś... Ktoś cie kiedyś skrzywdził i zapamiętałeś tylko jedno słowo. To musiała być straszna trauma dla ciebie.
Komentarz usunięty przez moderatora
@William2290: Ale jak to, przecież ten od meblościanki przesiaduje na koncie @PodbityZawiasMebloscianki_KOBO, ile to razy już o tym tutaj czytałem. To chyba niemożliwe żeby tyle ludzi było w błędzie albo kłamało, prawda?