@armin-van-kutonger: jak najbardziej. W sumie to ciekawe,że zwierze które spędza tyle czasu w wodzie nie umie pływać, ale widocznie nie jest mu to potrzebne. Jak potrafisz wstrzymać oddech na tyle,żeby rzekę lub jezioro przejść po dnie, to umiejętność plywania nie jest ci niezbędna
W sumie to ciekawe,że zwierze które spędza tyle czasu w wodzie nie umie pływać, ale widocznie nie jest mu to potrzebne.
Hipopotamy to po prostu rodzinne debile. Cała reszta ich najbliższych genetycznych krewnych robi cały Pacyfik z palcem w dupie a te debile się potrafią utopić jak im tylko gruntu pod nogami zabraknie
ech, mam wszystkie netflixy, disneje, hbo i inne badziewia, ale nje mam prime video, a chce coś stamtąd obejrzeć, na pewno znacie jakomś tajemniczą stronke. pomocy. #seriale #primevideo
W sumie to ciekawe,że zwierze które spędza tyle czasu w wodzie nie umie pływać, ale widocznie nie jest mu to potrzebne.
Jak potrafisz wstrzymać oddech na tyle,żeby rzekę lub jezioro przejść po dnie, to umiejętność plywania nie jest ci niezbędna
no to hipcio miał powód aby pukać w drzwi do Arki Noego
xD
niech spieerdala
hipopotamy potrafią dobrze pływać
w zoo sam widziałem
pływało bydle i się wynurzało
Hipopotamy to po prostu rodzinne debile. Cała reszta ich najbliższych genetycznych krewnych robi cały Pacyfik z palcem w dupie a te debile się potrafią utopić jak im tylko gruntu pod nogami zabraknie