Aktywne Wpisy
#zwiazki
Chcecie poznać historię tego swetra? Jak leżałem w szpitalu po tym jak przez 3 minuty byłemmartwy, po tamtej stronie, (ratowali mnie przećpanego bo serce mi się zatrzymało, wbili we mnie z 10 zastrzyków w tym morfinę, i pamiętam twarz pielęgniarki jak zesrana się patrzy na lekarza bo to była chwila zanim umarłem, po 3 minutach wróciłem i nie, nie widziałem światełka w tunelu. Zegarki kupiła mi ona jak leżałem
Chcecie poznać historię tego swetra? Jak leżałem w szpitalu po tym jak przez 3 minuty byłemmartwy, po tamtej stronie, (ratowali mnie przećpanego bo serce mi się zatrzymało, wbili we mnie z 10 zastrzyków w tym morfinę, i pamiętam twarz pielęgniarki jak zesrana się patrzy na lekarza bo to była chwila zanim umarłem, po 3 minutach wróciłem i nie, nie widziałem światełka w tunelu. Zegarki kupiła mi ona jak leżałem
źródło: 1000011818
Pobierz
sikpi +149

źródło: obraz
Pobierzwiesz, zgodnie z zasadą, że rynek nie lubi niepewności, przynajmniej to mamy odhaczone, bo jeżeli pamięciorze dalej będą lecieć na ryj, to trzeba będzie szukać innych powodów i godzić się, że być może jeteśmy jednak w bessie
rynek był spompowany i ludzie/fundy zaczęły nabierać wątpliwości czy to wszystko nie jest bańka, więc pierwszą rzeczą było potwierdzenie, że hyperscalerzy dalej będą pompować grube miliardy w budowę centrów danych, aby się upewnić, że popyt na pamięć do AI dalej będzie wysoki
paradoksalnie myślę (szkoda, że po fakcie...), że zajebiste wyniki Microna to był pierwszy klocek domina - opublikowali
o ile jeszcze parę tygodni temu bym powiedział, że Hynix ma lepszy potencjał (niższe forward P/E, silniejsza i większa pozycja na rynku HBM, lepsza technologia