Wpis z mikrobloga

Sospiro Basso - Dziad?

• Tak 30.2% (16)
  • Nie 69.8% (37)

Oddanych głosów: 53

• 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop
  • 1
@Gieremek: no wiec wlasnie komentarz był od typiary w biurze w wieku chyba +/- studenckim ze jakies dziadoskie perfumy czuć i zaczalem sie zastanawiac bo dla mnie to nie dziad ale rozumiem że ktoś może tak odebrać. Jutro psiknę jeszcze więcej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
no wiec wlasnie komentarz był od typiary w biurze w wieku chyba +/- studenckim

@Cimek: No więc psikniesz przy takiej JPG Scandala i się będzie telepać ze szczęścia jak w------r.

Czasami gustu nabiera się z wiekiem
  • Odpowiedz
  • 1
@Cimek: Nie dziad. Tak jak nie lubię wszelkiej maści dziadów a nawet nie lubię Hermesa i tym podobnych tak Basso lubię bardzo i nie wyczuwam tam dziada.
  • Odpowiedz
@Cimek: Jej odbiór wynika z tego, że to po prostu elegancki męski zapach. Z ciekawości ile masz lat? Może po prostu ten zapach nie pasuje do Twojego wieku i stylówy?

Myśle że gdyby stanęła koło 35-letniego Darka, kierownika działu w koszuli, chinosach i eleganckich butach, jeżdżącego firmowym Suberbem, to by inaczej odebrała ten zapach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@markaron: 40, z reguly do biura dzinsy/chinosy koszula/polówka, wedlug mnie pasuje :) byłej ktora byla starsza ode mnie bardzo pasowało dna Terre wiec to chyba faktycznie kwestia wieku
  • Odpowiedz
@Cimek: tez się spotkałem z komentarzem od płci przeciwnej (~30 lat) że dziad.
Ja uważam że piękny, elegancki zapach, ale to może chłopy tak myślą a kobietom przez skojarzenie tdh daje wujasem ;)
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@Czypsy: zagadala mnie w kuchni teraz ze co ja sie za dziadem wypsikalem bo czuje spalone drewno w korytarzu XD raz mnie mlody bolciarz zagadywal (tez bylo basso użyte) ze on ma bardzo podobne do tego takie "blue" od Chanel :) i wez tu ogarnij te nosy
  • Odpowiedz
czuje spalone drewno w korytarzu

@Cimek: zapytaj się jej czy myślała kiedyś o karierze perfumiarskiej, jak odpowie, że nie, to wtedy odpowiedz "tak myślałem".
  • Odpowiedz