Wpis z mikrobloga

✨️ Dlaczego Wykop stał się moją maską?
No witam tu Vladi.
Eh, wierzcie lub nie,ale na codzień mam dość stresująca pracę i Wykopu używałem jako maski.
90% rzeczy które dotykały mojej prywaty były zmyślone na potrzeby wykopu, bo troszkę mi zależało jednak na prywatność i jak się okazało moje przeczucie były słuszne - patrz niżej. Jedyne co było w 100% prawdziwe, to to że ja nie gej ale ETFy mam. W sumie to tylko pisząc o inwestycjach byłem w 100% szczery xD
To chyba oczywiste, że na codzień nie pokazuje innym swojego siura i nie śmieszkuje jak gimnazjalista (chociaż czasami kusi xD), no ale niektórzy chyba biorą Wykop zbyt poważnie.
W sumie to szkoda, bo kilku z Was nawet polubiłem i mam nadzieję, że akurat te osoby ogarniały, że to taki mój imidż wykopowy.
Dlaczego usunąłem?
Całe to śmieszkowanie zaszło troszkę za daleko, bo jakaś parówa zaczęła mi wysyłać bardzo dziwne wiadomości poza Wypok i wolałem dmuchać na zimnę usuwając konto żeby nie dawać ewentualnych materiałów do OSINT.

Nie wiem kto to był (moge się tylko domyślać, bo mialem tu swoich "fanów") ale jeżeli to czytasz, to typie weź idź do psychiatry albo dawkuj sobie mniej Wykopu, bo coś ewidentnie ryje twój beret.

@ossprime pozostań gruby.
@cytr0netx99 ty chłopie nie daj się omotać tej babie, podażaj drogom śmieciucha
@PozdroMleczny Sam jesteś handel na surowcach XD
@sforce zgól łeb farmazoniarzu i oddaj wykopkom bliki
@breakdown1 wskakuj do wira aislopiarzu ty
@perfumowyswir a ty to nie wiem co.

Jeżeli o kimś zapomniałem, to przepraszam i KC was wszystkich (poza jednym boomerem)

Trzymcie się tam mocno wariaty, niech ETF będa z Wami ( ͡° ͜ʖ ͡°)

PS Jeszcze tu wróce
PS2 A może już jestem
PS3 Masz YTD na + = oski (jak masz wszystkie zęby to też oski)

#gielda

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Całe to śmieszkowanie zaszło troszkę za daleko, bo jakaś parówa zaczęła mi wysyłać bardzo dziwne wiadomości poza Wypok

Nie wiem kto to był ale jeżeli to czytasz, to typie weź idź do psychiatry albo dawkuj sobie mniej Wykopu, bo coś ewidentnie ryje twój beret.

@mirko_anonim: a mówiłem @vladi_putin żebyś się nie babrał w bagnie #przegryw
Kc, będę tęsknił, wruć <3
  • Odpowiedz
@mirko_anonim w sensie ze z--------s tez inne tagi spamem o kutasach i obrazales tam ludziom matki tak jak na #gielda, a między wierszami wrzucales tez informacje po których ktoś cię wystalkowal? geniusz
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @ossprime Panie, ja na przegryw to wrzucał posty jak mi się nudziło w stylu "Masz wszystkie zęby = oski".
@perfumowyswir potwierdzam, to wszystko wina sforce
@cwelownia__polnocna Nigdzie nie napisalem, ze odkryl kim jestem ani jak sie nazywam, tylko ze pisal do mnie poza wykop. A to nie bylo akurat bardzo trudne.... Małpa z podstawówki by ogarnela. ;)
@maniek74 To ty nigdy nie grzeszyłeś inteligencja,
  • Odpowiedz
@jedrek018: shadowban? ¯\(ツ)/¯ ostatnio wypok różne figle płata

Panie, ja na przegryw to wrzucał posty jak mi się nudziło w stylu "Masz wszystkie zęby = oski".

@mirko_anonim tym s----------m nawet tyle wystarczy
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Już nie będzie Vladiego na następnych otwarciach GPW. Pożegnanie Vladiego z giełdą… Sześć inwestycjii: trzy etfy, dwie akcje, jeden short kakao cfd. Kilkanaście lat lurkowania. Fenomen giełdowy. Powtarzalność sukcesów przez lata, przez dekadę, a przecież krach przeżył tu, na tym tagu jako zielonka i było to przecież piętnaście lat temu. Coś niewiarygodnego! Co dzień siadaliśmy, jak do telenoweli, żeby właśnie oglądać ten shitpost. Fenomen socjologiczny! Ileż rzeczy można było mu
  • Odpowiedz
@mirko_anonim i co to w ogóle jest za p---------e, ze mam stresująca prace i potrzebowałem „maski” a pod ta maska obrażałeś ludziom matki w internecie.

Masz stresująca prace, to w---------j na siłownie lub odreaguj sobie inna aktywnością fizyczna, ewentualnie idź na terapie, a nie trollujesz na wykopie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @maniek74 Co ty masz taką obsesje na moim punkcie? Ciepły jesteś i chcesz się umówić? Ty jako jedyny mnie stalkowałeś tutaj w sposób otwarty i wrzucales moje stare posty przy kazdej okazji. Gdzie obrażałem komuś matke? Ale tak w pełni poważnie. Pokaż. Czy znowu masz jakieś urojenia i rzucasz oskarżenia bez zadnych podstaw?
To, że nadal skupiasz sie na mnie i próbujesz udowodnić swoje racje używajac
  • Odpowiedz
@mirko_anonim w dupie mam ciebie i twój spam, tak jak już tu pisałem, ty masz prawo spamować a ja mam prawo komentować taka aktywność, tylko na moje komentarze reagowałeś wyzwiskami i obrażaniem matki, a to już jest poziom dna

nie stalkowalem cię, tylko raz wszedłem w twój profil, żeby zobaczyć co to za typ który pojawił się tu z nikąd i spamuje w co drugim wpisie na #gielda i
  • Odpowiedz