Aktywne Wpisy

vieniasn +19
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
darkon___ +309
Obrzydliwy mecz. Po cofnięciu czerwonej kartki Baloguna nikt nie może mieć wątpliwości, że korupcja w Fifie jest na porządku dziennym. Ten mecz to tylko potwierdza.
Niech Infantino przestanie udawać tylko zapakuje sterydziarza do taczki i zawiezie prosto do finału. HATFU NA FIFĘ.
#mecz
Niech Infantino przestanie udawać tylko zapakuje sterydziarza do taczki i zawiezie prosto do finału. HATFU NA FIFĘ.
#mecz

No witam tu Vladi.
Eh, wierzcie lub nie,ale na codzień mam dość stresująca pracę i Wykopu używałem jako maski.
90% rzeczy które dotykały mojej prywaty były zmyślone na potrzeby wykopu, bo troszkę mi zależało jednak na prywatność i jak się okazało moje przeczucie były słuszne - patrz niżej. Jedyne co było w 100% prawdziwe, to to że ja nie gej ale ETFy mam. W sumie to tylko pisząc o inwestycjach byłem w 100% szczery xD
To chyba oczywiste, że na codzień nie pokazuje innym swojego siura i nie śmieszkuje jak gimnazjalista (chociaż czasami kusi xD), no ale niektórzy chyba biorą Wykop zbyt poważnie.
W sumie to szkoda, bo kilku z Was nawet polubiłem i mam nadzieję, że akurat te osoby ogarniały, że to taki mój imidż wykopowy.
Dlaczego usunąłem?
Całe to śmieszkowanie zaszło troszkę za daleko, bo jakaś parówa zaczęła mi wysyłać bardzo dziwne wiadomości poza Wypok i wolałem dmuchać na zimnę usuwając konto żeby nie dawać ewentualnych materiałów do OSINT.
Nie wiem kto to był (moge się tylko domyślać, bo mialem tu swoich "fanów") ale jeżeli to czytasz, to typie weź idź do psychiatry albo dawkuj sobie mniej Wykopu, bo coś ewidentnie ryje twój beret.
@ossprime pozostań gruby.
@cytr0netx99 ty chłopie nie daj się omotać tej babie, podażaj drogom śmieciucha
@PozdroMleczny Sam jesteś handel na surowcach XD
@sforce zgól łeb farmazoniarzu i oddaj wykopkom bliki
@breakdown1 wskakuj do wira aislopiarzu ty
@perfumowyswir a ty to nie wiem co.
Jeżeli o kimś zapomniałem, to przepraszam i KC was wszystkich (poza jednym boomerem)
Trzymcie się tam mocno wariaty, niech ETF będa z Wami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS Jeszcze tu wróce
PS2 A może już jestem
PS3 Masz YTD na + = oski (jak masz wszystkie zęby to też oski)
#gielda
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: a mówiłem @vladi_putin żebyś się nie babrał w bagnie #przegryw
Kc, będę tęsknił, wruć <3
a kolegę osintowca zapraszam na PW jak to czytasz
źródło: Zrzut ekranu z 2026-07-06 17-11-35
Pobierz@perfumowyswir potwierdzam, to wszystko wina sforce
@cwelownia__polnocna Nigdzie nie napisalem, ze odkryl kim jestem ani jak sie nazywam, tylko ze pisal do mnie poza wykop. A to nie bylo akurat bardzo trudne.... Małpa z podstawówki by ogarnela. ;)
@maniek74 To ty nigdy nie grzeszyłeś inteligencja,
@mirko_anonim tym s----------m nawet tyle wystarczy
Masz stresująca prace, to w---------j na siłownie lub odreaguj sobie inna aktywnością fizyczna, ewentualnie idź na terapie, a nie trollujesz na wykopie
To, że nadal skupiasz sie na mnie i próbujesz udowodnić swoje racje używajac
nie stalkowalem cię, tylko raz wszedłem w twój profil, żeby zobaczyć co to za typ który pojawił się tu z nikąd i spamuje w co drugim wpisie na #gielda i