Aktywne Wpisy

Szybki_bill99 +167
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Salido +216
Minął 10. (z 67) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 2 wypadki śmiertelne w których zginęły 2 osoby.
35 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
38 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 2 wypadki śmiertelne w których zginęły 2 osoby.
35 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
38 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-479086-1
Pobierz

Rozterka moralna - wyrzut sumienia po 15 latach
Siema taguje #gry bo temat ich dotyczy
Jak byłem w gimnazjum (xD) to koleś A pożyczył parę gier kolesiowi B. Koleś B pożyczył je po jakimś czasie kolesiowi C. Koleś C pożyczył je mi. No i te gry tak u mnie leżały, pierwotny właściciel miał je w dupie, z czasem oddałem 2 z 4 gier kolesiowi C, a konsole chciałem sprzedać, więc z jakiegoś powodu 2 z 4 gier kolesia A sprzedałem razem z konsolą - chyba chciałem po prostu sprzedać konsole z pięcioma grami a nie z trzema. Te gry były wtedy warte z 40 zł łącznie, żeby nie było że o-------m jakiś gruby szajs
Tylko tak sobie o tym przypomniałem i myślę sobie, że strasznie durne zachowanie XD bo nawet mimo że ten gość miał te gry w dupie, nigdy się o nic nie upominał, to jednak jego własność.
Oczywiście kontaktu z nim nie mam od tych kilkunastu lat, a teraz tak sobie myślę, że no k---a nie wiem, słabo być dorosłym chłopem i mieć na karku takie coś. Ja wiem, że dużo ludzi w wieku nastoletnim pewnie dopuścilo się czynów, za które można by trafić do więzienia albo w wielu religiach do piekła (xd) a mimo to jakoś tak nieswojo się czuje z tym, że wrzuciłem czyjeś gierki do swojego koszyka, żeby łatwiej sprzedać starą konsolę
W sumie nie wiem, proszę o ocenę sytuacji xd
#pytanie #moralnosc #ps3 #gimbaza #niewiemjaktootagowac #gorzkiezale #zalesie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
I tyle w temacie...
Później przestałem pożyczać gry komukolwiek. xD
@wielkifanrapu to byłoby rozwiązanie, ale autentycznie rozważam to pod kątem tego,