Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: myśle że bez względu na orientacje im człowiek kest starszy, tym trudniej znaleźć kogoś kto szuka czegoś na poważnie, ale też nie jest tak że się nie da. Kumpel jest aktwny na rynku randkowym i mówi że jest różnie, ale da się kogoś ciekawego poznać.

Rozstania bolą, dobrze mieć w soim gronie odpowiednie wsparcie (szczególnie na początku). Na pewno potrzeba czasu na to, żeby wrócić na rynek randkowy i
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: przechodziłem to samo w tamtym roku. Kontynuowałem toksyczny, kilkuletni związek, bo bałem się jak to będzie jak zostanę sam po 40. Kilka miesięcy minęło, na początku ciężko mi było z tym wszystkim. Potem przełamałem się i zacząłem nową przygodę u boku bardzo fajnego faceta. Jestem teraz bardzo szczęśliwy.
Dobrze będzie, daj sobie czas na wszystko!
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: mogę ci powiedzieć że to minie. Jeśli się teraz rzucisz w wir randkowania, to na bank się się przejedziesz. Musisz dać sobie czas na to żeby przejść żałobę po życiu (z tamtym facetem), którego nie będzie. Dopiero jak to wszystko zostawisz za sobą, będziesz w stanie otworzyć się na nowe relacje. Skoro relacja była niezdrowa, to warto sobue gdzieś tam poukładać w głowie na jakie zachowania nigdy sobie więcej
  • Odpowiedz