@mirko_anonim: Gościu, żeby nie robić czegoś "jak większość facetów", musiałbyś być wyjatkowy, lepszy. No, a przecież doskonale wiemy, że jesteś dokładnie taki "jak większość facetów"( ͡° ͜ʖ ͡°)
Gościu, żeby nie robić czegoś "jak większość facetów", musiałbyś być wyjatkowy, lepszy. No, a przecież doskonale wiemy, że jesteś dokładnie taki "jak większość facetów"( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja wiem, że wszyscy wszystko doskonale wiecie, jesteście Jezusami i najmądrzejszymi osobami świata na świecie oraz cokolwiek bym nie powiedział to przecież lepiej wiecie co powiem czy też myślę - jednak raz, że jak odpowiedzi na zadane pytanie jak nie
Ile to ja się nasłuchałem w życiu ostrzeżeń nt. "bab" od innych facetów, znajomych, przypadkowych różnych gości, z którymi gadałem. Najpierw jak to babom wali na dekiel DOPIERO PO ŚLUBIE, "ehehe młody życia nie znasz, dopiero po ślubie zobaczysz co to za ziółko".
Potem, jak to babom wali na dekiel PRZY BUDOWIE DOMU, "ehehe młody zobaczysz co znaczą baby jak zaczniecie dom budować".
Na końcu słuchałem jak to babom wali na dekiel DOPIERO PO
@mirko_anonim: Jak nie dała ci włożyć na pierwszej randce, a nie planujesz z nią związku, to xDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Jak nie jest zainteresowana to po co kontynuuowac relacje?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Ja wiem, że wszyscy wszystko doskonale wiecie, jesteście Jezusami i najmądrzejszymi osobami świata na świecie oraz cokolwiek bym nie powiedział to przecież lepiej wiecie co powiem czy też myślę - jednak raz, że jak odpowiedzi na zadane pytanie jak nie