Wpis z mikrobloga

Powiem wam trochę straszne #coolstory

Znajomego sąsiad to c--j. Mieszkają pod Warszawą. Chciał się pozbyć kota wiec wywiózł go prawie pod Lublin zamiast go oddać gdzieś i wiecie co? Kot wrócił do domu po 3 tygodniach XDD #koty
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Oskarek89: Mój ojciec dał kota koledze, bo ten bardzo chciał, po dwóch dniach zwierzak przymaszerował do domu, chyba mu się nie podobało. Za pół roku kolega dostał jego młode kociątko i już na całe szczęście ono zostało.
  • Odpowiedz
@Oskarek89: prawda ja miałem podobną sytuację rzuciłem kota z kolegą na podwórko 40 km od miejsca zamieszkania wrócił po tygodniu,

ostatnio przyjechał mój brat, na lato do domu z dziewczyną mieli kota ale znikł, wrócił po miesiącu.
  • Odpowiedz
@Tywin_Lannister: to był jego kot, niewiem czy bym tak zrobił, ale jak bym miał w domu 5 kotów to bym się zastanowił, tym bardziej że nie zrobił jak mój sąsiad który utopił kiedys 5 kotów w rzeczce w zamkniętym worku O_O
  • Odpowiedz
@Tywin_Lannister: To było w czasach gdy miałem około 12 lat, nikt takimi sprawami w Polsce się nie interesował.

Teraz też bym tego nie zgłosił, chyba że zrobił by to z "kradzionymi" lub bezdomnymi kotami, tak to jego koty jego worek.

Nie lubię donosić. Choć uważam że trzeba być z------m, żeby tak zrobić.
  • Odpowiedz
@trihydroxidooxidophosphorus: Człowiek=kot ?

Jak bym wiedział że gdzieś jest wolny człowiek który ma krew na rękach to bym zgłosił na policje to chyba jest normalne.

Na marginesie, to dziwi mnie hurdur o znęcanie się nad zwierzętami (czego oczywiście jestem przeciwnikiem) w stosunku do liberalnego podejścia do aborcji.
  • Odpowiedz
@trihydroxidooxidophosphorus: Nie wiem czym, musiałbym się nad tym zastanowić, ale wydaję mi się że kota do człowieka nie można porównywać jeśli chodzi o Wagę życia.

Wiem tylko że jeżeli to by się tyczyło człowieka a nie, jego własnego kota, to bym doniósł na tego idiotę.

Nie zmienia to faktu że to potępiam, sam bym nigdy tak nie zrobił.
  • Odpowiedz