Aktywne Wpisy
SmugglerFan +229
ej, serio, jest w stanie ktos na to odpowiedziec?
jak to mozliwe ze ludzie chodza do spowiedzi przez paredziesiat lat? przeciez jesli postanawiali poprawe to tych grzechow powinni miec coraz mniej. po tylu latach juz nie powinni miec w ogole grzechow.
#bekazkatoli #religia #katolicyzm #spowiedz #pytanie #chrzescijanstwo
jak to mozliwe ze ludzie chodza do spowiedzi przez paredziesiat lat? przeciez jesli postanawiali poprawe to tych grzechow powinni miec coraz mniej. po tylu latach juz nie powinni miec w ogole grzechow.
#bekazkatoli #religia #katolicyzm #spowiedz #pytanie #chrzescijanstwo
duzy_krotki +71
Taka nasza mentalność, ze skrajności w skrajność, od komunizmu do turbo-kapitalizmu.
#nieruchomosci #ekonomia #gospodarka
#nieruchomosci #ekonomia #gospodarka
Znajomego sąsiad to c--j. Mieszkają pod Warszawą. Chciał się pozbyć kota wiec wywiózł go prawie pod Lublin zamiast go oddać gdzieś i wiecie co? Kot wrócił do domu po 3 tygodniach XDD #koty
ostatnio przyjechał mój brat, na lato do domu z dziewczyną mieli kota ale znikł, wrócił po miesiącu.
@blogers: JEST SIĘ CZYM CHWALIĆ
dlaczego to zrobiłeś?
Zglosiles to gdzies? Przeciez to jakis psychol (sasiad)
Teraz też bym tego nie zgłosił, chyba że zrobił by to z "kradzionymi" lub bezdomnymi kotami, tak to jego koty jego worek.
Nie lubię donosić. Choć uważam że trzeba być z------m, żeby tak zrobić.
@blogers: Puknij się w czółko. Jakby topił swoje dzieci, to też byś nie zgłosił, bo są jego?
Jak bym wiedział że gdzieś jest wolny człowiek który ma krew na rękach to bym zgłosił na policje to chyba jest normalne.
Na marginesie, to dziwi mnie hurdur o znęcanie się nad zwierzętami (czego oczywiście jestem przeciwnikiem) w stosunku do liberalnego podejścia do aborcji.
@blogers: A czym się różni jedna istota od drugiej jeśli chodzi o odczuwanie bólu, świadomość, śmierć?
Wiem tylko że jeżeli to by się tyczyło człowieka a nie, jego własnego kota, to bym doniósł na tego idiotę.
Nie zmienia to faktu że to potępiam, sam bym nigdy tak nie zrobił.
Komentarz usunięty przez moderatora