Pewnie dlatego że podobno nie żyje. XD Nie ma się z czego cieszyć w każdym razie, że w tym naszym kochanym kartonie nikt nie odpowiada za takie r------------e pieniędzy. ¯\(ツ)/¯
@Wszebor: No niestety PiS nie mógł rozliczyć PO a PO nie może rozliczyć pisu i tak to się kręci ręką rękę myje, nie chodzi o same respiratory ale jeszcze o wybory kopertowe chociażby itp.
Ja w zasadzie nie wiem, czy to ręka rękę myję, czy jednak polskie prokuratury i służby mało mogą, jesli jakiś układzik trzyma się mocno i nikt nie sypie. Niestety podejrzewam, że w dużej części tak jest. Gdyby Pisowi się udało komuś z KO dowalić za aferę reprywatyzacyjną, a KO uwalić kogoś z Pisu, to jednak by im sporo skoczyły notowania.
W poniedziałek kupuje nieistniejącego internetowego pieniądza za 360k PLN. Sprzedałem zalegające mieszkanie w g---o mieście (jakiejś dziewczynce na kredyt 30 lat xD) to zaryzykuję, a co mi tam xD #gielda #bitcoin
źródło: obraz
PobierzBo skoro umorzono, to nie ma o czym mówić, a nieprawidłowości są rzekome. XD
Co prawda ciągle brakuje kilkudziesięciu baniek, a respiratory były jakie były ale dla polskiej izby zdrowia to grosze. XD
Pewnie dlatego że podobno nie żyje. XD Nie ma się z czego cieszyć w każdym razie, że w tym naszym kochanym kartonie nikt nie odpowiada za takie r------------e pieniędzy. ¯\(ツ)/¯
Ja w zasadzie nie wiem, czy to ręka rękę myję, czy jednak polskie prokuratury i służby mało mogą, jesli jakiś układzik trzyma się mocno i nikt nie sypie. Niestety podejrzewam, że w dużej części tak jest. Gdyby Pisowi się udało komuś z KO dowalić za aferę reprywatyzacyjną, a KO uwalić kogoś z Pisu, to jednak by im sporo skoczyły notowania.