Aktywne Wpisy
Supernowa +17
Statystycznie, m więcej się bedziecie uczyć, edukować, tym bardziej wasze poglądy będą skręcać w prawo (szybciej obyczajowo niż ekonomicznie)

KratosBogWojny +36
Gdyby nasi rodzice mieli po 5-6 dzieci jak nasi dziadkowie to dzisiaj byśmy mieli takie bezrobocie wśród milenilasów, że by was kukle swędziały i byście Januszowi chapali po same bile aby tylko pozwolił wam j---ć w jego fabryce smrodu.
W latach 90 i później było takie bezrobocie, że o ja p------e(alkoholizm gratis).
Milenilasi(w tym ja) wtedy tego tak nie odczuwali bo zajmowali się z------------m do przedszkola.
Do
W latach 90 i później było takie bezrobocie, że o ja p------e(alkoholizm gratis).
Milenilasi(w tym ja) wtedy tego tak nie odczuwali bo zajmowali się z------------m do przedszkola.
Do

źródło: obraz
PobierzBo skoro umorzono, to nie ma o czym mówić, a nieprawidłowości są rzekome. XD
Co prawda ciągle brakuje kilkudziesięciu baniek, a respiratory były jakie były ale dla polskiej izby zdrowia to grosze. XD
Pewnie dlatego że podobno nie żyje. XD Nie ma się z czego cieszyć w każdym razie, że w tym naszym kochanym kartonie nikt nie odpowiada za takie r------------e pieniędzy. ¯\(ツ)/¯
Ja w zasadzie nie wiem, czy to ręka rękę myję, czy jednak polskie prokuratury i służby mało mogą, jesli jakiś układzik trzyma się mocno i nikt nie sypie. Niestety podejrzewam, że w dużej części tak jest. Gdyby Pisowi się udało komuś z KO dowalić za aferę reprywatyzacyjną, a KO uwalić kogoś z Pisu, to jednak by im sporo skoczyły notowania.