✨️ Czy życie jak Włosi to klucz do szczęścia?Ⓘ Panowie co sądzicie o ITALIANMAXXING? Wiem że ciężko będzie w Polsce to odwzorować bo inny klimat ale chodzi o pewien styl życia. Jak byłem we #wlochy to dla mnie był to szok kulturowy że tam mają wyrąbane na wszystko, żyją chwilą, wiecie szlug w gębie, jazda skuterem na pałe a wieczorem jakaś picka, winko i tak się żyje, zero stresu. I tak sobie myślę.. a może o to właśnie chodzi w życiu? Czerpać same przyjemności, niczym się nie przejmować i żyć tak sobie jak lekkoduch.
@mirko_anonim: Jak turyści zostawiają im euro za zakwaterowanie to sobie można na emertyurce albo i wcześniej żyć na chillu. Poza tym weź pod uwagę że oni nawet nie musza martwić się tym że zamarzną zimą. Ty jak byś stal się jakoś bezdomnym to przez zimę mógł byś nie przeżyć zwyczajnie. A taki Włoch to nawet by nie zauważył bezdomności xD
@mirko_anonim: Pomaluj jeszcze się k---a czarną farbą... i tak nie zaruchasz. I tak nie zmienisz oprogramowania kulturowego które masz - wyjdzie z tego klasyczny TRYHARDMAXXXING a nie jakiś italianmaxxing.
Czerpać same przyjemności, niczym się nie przejmować i żyć tak sobie jak lekkoduch.
@mirko_anonim: A ogolnie to co masz na glowie? Jestzes szefem korpo i masz 40 pozwow? Jestes architektem bazy danych w banku? Jak chodzisz do roboty, a po robocie sie nie rozwijasz, grasz w fry i ogladasz interet to przeciez zyjesz na "wyjebce". Krok nizej to juz tylko bycie menelem.
Panowie co sądzicie o ITALIANMAXXING? Wiem że ciężko będzie w Polsce to odwzorować bo inny klimat ale chodzi o pewien styl życia. Jak byłem we #wlochy to dla mnie był to szok kulturowy że tam mają wyrąbane na wszystko, żyją chwilą, wiecie szlug w gębie, jazda skuterem na pałe a wieczorem jakaś picka, winko i tak się żyje, zero stresu. I tak sobie myślę.. a może o to właśnie chodzi w życiu? Czerpać same przyjemności, niczym się nie przejmować i żyć tak sobie jak lekkoduch.
#przegryw #blackpill #samotnosc #redpill #mgtow #niebieskiepaski #depresja #wychodzimyzprzegrywu #przegrywpo30tce
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
źródło: HLhs_vtbQAATo4p
Pobierz〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: A ogolnie to co masz na glowie? Jestzes szefem korpo i masz 40 pozwow? Jestes architektem bazy danych w banku? Jak chodzisz do roboty, a po robocie sie nie rozwijasz, grasz w fry i ogladasz interet to przeciez zyjesz na "wyjebce". Krok nizej to juz tylko bycie menelem.