Aktywne Wpisy

rybeczka +67
A wiecie co to jest? To jest k---a dobrobyt!!! ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
7 lat wstecz założyłem za magiczne 1100zł za takie pieniądze możesz mieć dobrobyt k---a!!!
#krakow #heheszki #polakcebulak #zycie
7 lat wstecz założyłem za magiczne 1100zł za takie pieniądze możesz mieć dobrobyt k---a!!!
#krakow #heheszki #polakcebulak #zycie
źródło: photo_2026-06-28_12-21-52
Pobierz
thority +2
Wasze ulubione, długo trzymające letniaczki?
#perfumy
#perfumy

Ehh panowie powiem wam szczerze, że dałbym wiele żeby mieć mental takiego sebixa. Niesamowite to jest jak można mieć charakter samca alfa nie mając wyglądu samca alfa. Taki gość może być nawet niski, chudy, zakola, szczurzy ryj, mieć małego i jego to nie interesuje i tak będzie mieć pewność siebie i nic sobie z tego nie będzie robił zarywając do lasek nawet jak dostanie kosza xD i najlepsze jest to że tacy i tak ostatecznie mają jakąś laskę i nierzadko całkiem fajną, która wygląda lepiej niż na to zasługują. Niesamowite to jest dla mnie jak można dostać tak słabe staty od życia i mieć taką efektywność. To jakieś przypadki studium chada uwięzionego w ciele przegrywa xDD
#sebix #patologiazewsi #patologiazmiasta #tinder #s---------x #przegryw #blackpill
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
źródło: comment_CmxMQJHt8gm7prr5UGe34xdhvRYHDE0D
PobierzTo nie lata 90 czy wczesne 2000 ( Najlepsze lata zeby wyrwac cos )ze posuwaja sb Juleczki .Teraz wygrywaja Oskarki i chady. Liczy sie tylko ryj
Kiedyś stare mondeo robiło wrazenie mogłem karyne czy babę ze wsi wyrwac bo auto
A dzisiaj xD
Daj każdemu hajs i nagle 90proc problemów zniknie
@elofrytki: pamiętam kiedyś taką dupę z 5/10 no w porywach do 6 co miała mokro na vw golfy III (ale takie zadbane, pomalowane na jakiś ładny kolor), jarała się tym nieziemsko i sama o takim marzyła. Gdybym wtedy takiego miał to jestem pewny że na 99% by mi wskoczyła na c---a xd szkoda że miałem wtedy tak z 6x droższą beemkę a resztki godności nie
Komentarz usunięty przez autora