Aktywne Wpisy

marcelus +76
MaΕo informacji daΕo mi takΔ
radoΕΔ jak to. ChylΔ czoΕa przed ogromem pracy wΕoΕΌonej przez podmorskich policjantΓ³w. Najlepsze jest to, ΕΌe teraz ΕΌaden taki zwyrol nie bΔdzie spaΕ spokojnie, tylko bΔdzie siΔ c--j budziΕ w nocy z myΕlΔ
czy juΕΌ go majΔ
, czy juΕΌ trafili na jego trop. I dobrze. I tak ma byΔ.
Mowa oczywiΕcie o zatrzymaniu po 15 latach zwyrola, ktΓ³ry zgwaΕciΕ i zameldowaΕ 13-letnia IzΔ w GdaΕsku.
#polska
Mowa oczywiΕcie o zatrzymaniu po 15 latach zwyrola, ktΓ³ry zgwaΕciΕ i zameldowaΕ 13-letnia IzΔ w GdaΕsku.
#polska
ΕΊrΓ³dΕo: 1000037635
Pobierz
KratosBogWojny +67
Gdyby nasi rodzice mieli po 5-6 dzieci jak nasi dziadkowie to dzisiaj byΕmy mieli takie bezrobocie wΕrΓ³d milenilasΓ³w, ΕΌe by was kukle swΔdziaΕy i byΕcie Januszowi chapali po same bile aby tylko pozwoliΕ wam j---Δ w jego fabryce smrodu.
W latach 90 i pΓ³ΕΊniej byΕo takie bezrobocie, ΕΌe o ja p------e(alkoholizm gratis).
Milenilasi(w tym ja) wtedy tego tak nie odczuwali bo zajmowali siΔ z------------m do przedszkola.
Do
W latach 90 i pΓ³ΕΊniej byΕo takie bezrobocie, ΕΌe o ja p------e(alkoholizm gratis).
Milenilasi(w tym ja) wtedy tego tak nie odczuwali bo zajmowali siΔ z------------m do przedszkola.
Do

β¬β¬π©β¬β¬
β¬β¬π©π©π©
π©π©π©π©π©
https://wordziel.pl/