Aktywne Wpisy

mxala +12
Jakie dobre książki sci-fi polecacie przeczytać? Szukam perełek i tytułów, które naprawdę warto znać.
Mam już za sobą Solaris, Projekt Hail Mary, Marsjanina, Nowy wspaniały świat, Diunę, Kwiaty dla Algernona, trylogię Wspomnienie o przeszłości Ziemi, a teraz kończę Człowieka z Wysokiego Zamku.
#czytajzwykopem #sciencefiction
Mam już za sobą Solaris, Projekt Hail Mary, Marsjanina, Nowy wspaniały świat, Diunę, Kwiaty dla Algernona, trylogię Wspomnienie o przeszłości Ziemi, a teraz kończę Człowieka z Wysokiego Zamku.
#czytajzwykopem #sciencefiction

omicronns +89

źródło: 1000040754
PobierzPo prostu przeklinam bo mnie w-----a. Znam bardzo niewielu typów zdolnych postąpić w tak parszywy sposób xD
@MiedzygalaktycznyMors: kielecki na całe zycie xD
źródło: image
Pobierz@sraniesranie: I jeszcze powiedz, że swoją żonę kochasz bezwarunkowo xD nie ma na świecie takiego kukolda, więc stwierdzenie jak najbardziej słuszne. Jakby ci się żona rozleniwiła, roztyła i przestała interesować tobą czy domem to byś się w moment odkochał.
@MargarynaPalma: Jest, dzieci są kochane bezwarunkowo. Psy są kochane bezwarunkowo. Kobiety też, mężczyźni są stali w uczuciach i potrafią dotrzymać zobowiązań. No i to by było na tyle.
@_komentator_:ale tylko przez matkę. Chore, lub brzydkie dzieci nie są kochane przez ojców
Komentarz usunięty przez moderatora
wymienia ja, bo okazuje sie ze jest pnieta, a na młodszą, bo tylko taka nie ma jeszcze tego pi*niecia skumulowanego z wiekiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
* to nie jest porada inwestycyjna
@sraniesranie: Ale tak szybko zesrańska to się nie spodziewałem xDD
Zdrowka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Arivederczi: kobieta kocha mężczyznę dopóki ten ma pieniądze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A tak serio to więcej niż 90% ludzi jest beznadziejnych, bez różnicy czy kobieta czy mężczyzna.