@zazdrosny: mężczyzna kocha kobietę, dopóki ta jest ładna. Potem wymienia ja na młodsza, jak tylko może, albo porzuca ja by znowu być kawalerem. NIE MA czegoś takiego jak bezwarunkowa miłość
@MargarynaPalma: nie ma czegos takiego jak bezwarunkowa milosc mezczyzny* poprawilam. Tylko kobieta moze kochac bezwarunkowo, mezczyzna kocha tylko dopoki kobieta sie nie zestarzeje, nie zbrzydnie. Kobieta kocha mimo wszystko - starego, mlodego, nieudacznika, biedaka, przestepce - kobieta jest w stanie pokochac kazda niedorajde zyciowa, rowniez taka brzydka. W druga strone to nigdy nie dziala.
@MargarynaPalma: tak, zapomnialam o tym - jesli dziecko, lub partnerka zachoruja, to jest 600% wyzsza mozliwosc, ze zostanie porzucona. Zreszta sama znam takiego frajera, co porzucil dziewczyne bo zachorowala na raka. Zawsze sie zastanawiam czy jego obecna partnerka i dziecko o tym wiedza, ze maja „termin przydatnosci” i lepiej zeby pozostali zdrowi. ( ͡°͜ʖ͡°)
@Arivederczi: co ty p--------z XD Nie wyobrażam sobie rzucić swojej zony, choć przechodzilismy nie raz przez naprawdę mega poważne g---o. Mialbym ja rzucić w momencie gdy by mnie najbardziej potrzebowała? Jak facet nie ma jaj by pomóc swojej chorej kobicie to jest g---o a nie chłop.
@sraniesranie: To przecież oczywiste, że mowa o zjawisku, a nie bezwględnie każdym przypadku z twoim włącznie xD Spokojnie, nikt ci niczego nie zarzucił
źródło: 1000040754
Pobierz@MargarynaPalma: współczuję.
@MargarynaPalma: no chyba, że do majonezu
Współczuję.
Zreszta sama znam takiego frajera, co porzucil dziewczyne bo zachorowala na raka. Zawsze sie zastanawiam czy jego obecna partnerka i dziecko o tym wiedza, ze maja „termin przydatnosci” i lepiej zeby pozostali zdrowi. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czuje się jak w jakiejś alternatywnej rzeczywistości. Oskarżanie facetów i to na wykopie └[⚆ᴥ⚆]┘
A tak naprawdę to wśród obu płci znajdują się tacy ludzie.
Nie wyobrażam sobie rzucić swojej zony, choć przechodzilismy nie raz przez naprawdę mega poważne g---o. Mialbym ja rzucić w momencie gdy by mnie najbardziej potrzebowała? Jak facet nie ma jaj by pomóc swojej chorej kobicie to jest g---o a nie chłop.
@MiedzygalaktycznyMors: Tutaj nie stawia się przecinka przed "że".
@Desparos: oczywiście, że Kielecki. To najlepszy wybór, choć czasem eksperymentuję z innymi