Aktywne Wpisy
Whiskeyjack29 +450
Mirki, byłem u dermatologa. Prywatnie, 400 zł / 15 minut, standardowo. Wchodzę, pytam o znamiona – pan doktor łaskawie zerka, mruczy coś pod nosem, zero konkretów, atmosfera jak na przesłuchaniu. No ale skoro już siedzę u DERMATOLOGA to pytam jeszcze o skórę głowy i włosy. Odpowiedź zdawkowa, ledwo dwa zdania.
Idę zapłacić. Rachunek: 600 zł. Ja zdziwiony mówię że wizyta kosztuje 400 zł, a pani na recepcji na to że pan doktor wpisał
Idę zapłacić. Rachunek: 600 zł. Ja zdziwiony mówię że wizyta kosztuje 400 zł, a pani na recepcji na to że pan doktor wpisał

lubie-sernik +83
Zrobiłem sobie krótką przerwę w pracy i chodzę sobie po plaży nad Morzem Andamańskim i zachwycam się tym pięknym morskim zapachem.
Dzisiaj dzień pracy więc ostro cisnę, żeby jutro móc zrobić sobie wolne i trochę pozwiedzać.
Mam #depresja i biorę leki - dwa różne. Nie mogę ich odstawić, bo bym miał straszną lipę w głowie i ostre myśli magiczne. Leki mi się kończą... Byłem w aptece i okazało się, że
Dzisiaj dzień pracy więc ostro cisnę, żeby jutro móc zrobić sobie wolne i trochę pozwiedzać.
Mam #depresja i biorę leki - dwa różne. Nie mogę ich odstawić, bo bym miał straszną lipę w głowie i ostre myśli magiczne. Leki mi się kończą... Byłem w aptece i okazało się, że
źródło: 2026-06-30 at 16.10.04
Pobierz

#dart