Powiem tak.... jak oryginał wypromują jutro na +50% a biorąc pod uwage ilu jest chętnych to wcale się nie zdziwię, znaczy że galaktyczna dziewica (głównie) jak i cały sektor jest w stanie w-----ć co najmniej tyle samo. Przez weekend Musk grzeje temat, w poniedziałek otwierają się na 220$+ to dziewica nie zdziwi mnie jak się otworzy na 12$+ To będą się działy rzeczy niestworzone #gielda
Przecież oni umarli wraz ze strata ostatniego statku
@armandosek83: po to, że liczą, że jutro pomiędzy 15:30 a 15:40 naszego czasu kilkaset tysięcy ludzi w Ameryce się p--------e przy wpisywaniu tickera SpaceX, mam nadzieję, że pomogłem
@vinmcqueen: nie, to nie o to tu chodzi. Tylko pod to kupować to raczej trzeba mieć nie teges. Raczej Musowe będzie miało kolejkę do zakupu i oczekiwanie na rozliczenie zlecenia po 10/15 min to ludzie będą szukać innych rzeczy pompujących a tu cały sekor będzie pompował przez najblizsze kilka dni. To nie jebnie o 15:40 tak jak sądzisz
Korzystając z dobrodziejstw Gemini Pro cytuję: Tak, to prawda. Ta historia stała się legendą giełdową i klasycznym przykładem tzw. ticker confusion (pomyłki symbolu giełdowego). Użytkownik z Reddita miał rację – ta sytuacja wydarzyła się aż dwukrotnie na tej samej spółce. Tą "niewłaściwą" spółką była Zoom Technologies (notowana pod symbolem
To będą się działy rzeczy niestworzone #gielda
źródło: Screenshot 2026-06-11 at 16.21.51
PobierzPrzecież oni umarli wraz ze strata ostatniego statku
@armandosek83: po to, że liczą, że jutro pomiędzy 15:30 a 15:40 naszego czasu kilkaset tysięcy ludzi w Ameryce się p--------e przy wpisywaniu tickera SpaceX, mam nadzieję, że pomogłem
Tylko pod to kupować to raczej trzeba mieć nie teges. Raczej Musowe będzie miało kolejkę do zakupu i oczekiwanie na rozliczenie zlecenia po 10/15 min to ludzie będą szukać innych rzeczy pompujących a tu cały sekor będzie pompował przez najblizsze kilka dni. To nie jebnie o 15:40 tak jak sądzisz
edit: k---a, przecież sam o tym pisałeś xD
https://wykop.pl/wpis/86290077/korzystajac-z-dobrodziejstw-gemini-pro-cytuje-tak-
Tą "niewłaściwą" spółką była Zoom Technologies (notowana pod symbolem